Lørdag

God morgen 🙂

I dag våknet vi til lyden av en fire-åring som sang «her kommer vi unge i flokk, flokk, flokk.» Veldig sjarmerende. Mira gleder seg jo så til 17.mai. Eller kanskje aller mest til 16.mai. Da er det nemlig Norges hyggeligste barnehagetog, og det er stort. Alle sangene sitter som et skudd, og Mira er klar.

I går var det tid for husvask med innleid lift her hjemme. I regnvær, uten instruksjoner… Det tok så lang tid. Det tok en time bare å finne ut hvordan den j… liften skulle opereres. Takk og pris hadde jeg drukket et glass iskiate først. For det skal jeg ha, jeg var ikke gretten/surmulete/sulten/løp ikke å gjemte meg. Selv om Einar måtte gjøre mest, så holdt jeg ut. Dere som leste her sist det var vår vet jo at hagearbeid ligger i unnasluntrer-genet mitt, ikke i dette-elsker-jeg-genet.

Forøvrig smakte iskiate godt. Chiafrøene blir litt geleaktige, men de er så små, så det var bare godt. Tilsatt lime og sukrin ble det veldig forfriskende. Jeg drikker jo aldri juice eller saft, så jeg følte at jeg drakk juice. Jeg fikk ikke noe umiddelbar energiboost, men derimot synes jeg den var veldig mettende. Må prøves igjen!

Nå vender Einar og jeg snart snutene mot Veggli! Vi skal på snarvisitt og feire bursdagen til to herlige mennesker. Og vi skal på dresintur. Noen som har prøvd? Forøvrig erklærer jeg meg nå som frisk, og skal ut på løpetur over helgen. Endelig!

Ha en god helg, fine lesere! I morgen kveld skal jeg oppsummere min paleo-challenge. Den er nemlig over. Ann Kristin har allerede oppsummert sin, titt inn på blisunn.no.

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

4 svar til Lørdag

 1. Så koselig med lørsdagsinnlegg. Fortsatt god helg!

 2. LovelyLiller sier:

  Ha en fin Bursdagsfest 😀

 3. Camilla sier:

  Hei Cecilie! Bloggen din er virkelig en gullgruve. Jeg henter masse inspirasjon til oppskrifter her:) Akkurat nå har jeg pizza i ovnen. Bruker oppskriften din for fastelavensboller til dette. Jeg bytter ut kardemomme med tørket basillikum, timian og havsalt. Istede for smør bruker jeg olivenolje, og siden jeg ikke tåler melk bruker jeg havrefløte. Setter den 15 min i ovnen på 175 grader, tar den ut, skrur opp ovnen til 225 grader og legger på ønsket fyll. I dag har jeg biff, bacon, squars, løk og bøffelmozzarella på.
  Den er litt vanskelig å kjevle ut. Men med kjevle, vann og en god slump tålmodighet, får jeg den ganske tynn allikevel.

 4. Tone sier:

  Jeg har prøvd dressin…på Veggli, faktisk;) Vi hadde en sosial tur med jobben for mange år siden, og fant ut at vi skulle prøve dressiner. Det var ganske morsomt og hyggelig;) Håper dere hadde en fin tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s