Klar for sommeren (iherb-shopping)

Å hjelp… det har rent inn pakker fra iherb i det siste. Jeg er en forholdsvis impulsiv shopper, så jeg husker sjelden nøyaktig hva jeg har bestilt. Derfor blir jeg virkelig glad når pakkene kommer! Jeg har visst planlagt å være klar for ferie og tur og vært litt føre var. Pakkene har nemlig inneholdt solkremer, barer og snop til Einar og jentene. Se bare her:

Solkrem med solfaktor 45.  Denne er Mira sin, og hun elsker den – fordi den lukter så godt. I tillegg er den myk og lett å påføre, og tåles godt av sensibel hud. Vi brukte denne i fjor også, og det er med hånden på hjertet den beste kremen med høy faktor jeg har prøvd.vDenne koster 6.21 dollar (verdt hvert øre!)

Solkrem med faktor 18 fra Kiss my face. Denne har jeg ikke testet enda, men den virker god. Den koster litt over 9 dollar.

Denne er Sofia sin. Aktive store jenter trenger spray-and-go. Den er lett å påføre og lukter nydelig av vanilje. Denne brukte vi i fjor også, og var veldig fornøyde. Den er dyrere (og midlertidig utsolgt), og koster litt over 17 dollar.

Og så slo vi til og kjøpte denne delikate after sun -lotion fra Smart girls who surf. Og den lukter så godt! Jeg har ofte reagert allergisk på lukten av solkremer, med nysing. Jeg reagerer ikke på noen av disse, heller ikke i huden.

Så må jo disse søtnosene mine ha noe snacks på tur og på lørdager også…

Disse havrebaserte barene med sjokoladesmak  er høyt verdsatt her hjemme. Det er turgodteriet til jentene. En pakke med 6 stykker koster 4.14 dollar. Det er rabatt hvis du kjøper 4 pakker…

Disse proteinbarene er Einar sitt tur- og treningssnop. En eske med 12 store barer koster 21,78 dollar. De har god konsistens og god smak! En bar inneholder 20 gram proteiner, inneholder vitaminer og mineraler og inneholder ikke transfett. Den har visstnok lav GI, men inneholder endel karber.

Disse er også Einar sine, han falt helt for disse da han smakte de hos venner. Denne er vegansk, og er basert på dadler, agavesirup, kakao og inneholder også chiafrø og mandler. En pakke med 12 barer koster litt over 16 dollar.

Også var det snopet da…

Disse kjenner mange av dere. Yummy earth sine planet friendly kjærligheter, her i assorterte smaker. Disse inneholder hverken kunstig søtning eller kunstige smakstilsetninger, men er laget med fruktjuice ekstrakt. 50 stykker koster 6 dollar, og vi har 3 poser i det hemmelige skapet i kjelleren!

Også disse da. Samme planetvennlige merke – yummy earth. Disse har jeg smugsmakt på, og milde himmel, de er gode! Lett syrlige… De kommer i poser med ti små pakker (litt over 4 dollar), eller i en hel eske med 12 større poser som jeg bestilte ved en feil. Den kostet 15 dollar, og er også gjemt i det hemmelige skapet.

Nå lurer dere kanskje på hva som er til meg? Foreløpig er det pekannøtter jeg har bestilt til meg selv fra iherb. De kan males til mel og bakes med, ristes og saltes, spises som de er, puttes i sjokoladen. Mmmmmm!

Hvis du ikke har bestilt fra iherb før, får du 5 dollar i rabatt ved å bruke min kode CEC253.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, iherb, Småplukk. Bokmerk permalenken.

19 svar til Klar for sommeren (iherb-shopping)

 1. Joanna sier:

  Hei:)
  La inn en bestilling på Iherb, varene kommer på 29 dollar, men med shipping koster det meg nesten 35 dollar. Jeg meg betale tax da? Trodde det kun var varens verdi som avgjør om det blir toll eller ikke. Under 200 kr er det jo tollfritt., men med shipping er jeg bittelitt over.. Uff.., kan jo bli dyrt allikevel dette nå da?

 2. Mjuuugly sier:

  Solfaktoren SPF 18 er grusom, den legger seg som et lagt utenpå huden og flasser av i vannet, ikke nok med det, men så flyter disse lagene rundt som hudflak rundt deg i vannet, hehe, den er fæl! 😛

 3. LovelyLiller sier:

  I kveld har jeg svidd over 200 dollar på iherb-… hjeeelp 😀

 4. Greta sier:

  Eg har handla fra usa i eit anna selskap og da er portoen iregne for utregning av toll. eEg trodde også att det var berre varens verdi som gjaldt. Handlet for 24 dollar frakten var på nesten 14 doller og eg fikk 175 kr ekstra i toll. det vart noen dyre småting ja. Korleis kan ein bestille uten att porto er iregna da?

  • Hei

   Det skal være kun varens verdi som teller. Inntil 200 kroner uten frakt, det står på tollvesenets sider. Det hender dessverre at pakken blir fortollet likevel, uansett verdi 😦 Forenklet tollbehandling, som det så fint heter, koster alltid 175kr… Pakken blir ikke åpnet engang. Det er vel en slags stikkprøve. Dette har skjedd meg flere ganger og det er like surt hver gang, når jeg har planlagt og ordnet for å holde meg under grensen. Usj. (Bitter? Neeei…)

   • Greta sier:

    sånt skal ikkje gå and. da veit eg det til ein annan gong. Sånt skal dei ikkje får lure meg med meir. Finner sjølvsagt ikkje att oppkravskviteringa no. Men ein annan gong skal eg ikkje betale det eg ikkjet reng. Takk for svar

   • Flinke jentene som svarer og tipser deg! Takk for hjelpen, dere 🙂

   • Hattalahutta sier:

    Vel, hvis du ikke betaler får du jo ikke hentet pakken? Jeg må iallfall betale på postkontoret for å få pakken utlevert. Hvis jeg ikke betaler, vil jeg tro at man får en purring og pakken går i retur etter et par uker.. Dessverre er det ikke noe man kan vite når man bestiller, det er alltid en mulighet for at tollvesenet er ute… De vet å sko seg 😦

 5. cecilror sier:

  Gode tips 🙂 Takk 🙂 Du jeg har et spørsmål til deg:) Jeg bakte med stevia i en egentlig veldig god sjokoladekake med mørk sjokolade. Den ble ikke god. Ikke ble det ordentlig eggedosis, og i tillegg smakte den lakris. Dette er en kake med 200 gram mørk sjokolade i selve kaken, og 150 gram glasur. Den var spisende, men smakte mest lakris 😦 Skuffende.. Er det ikke mulig å bake med stevia?

  • Vet du, jeg har ikke prøvd. Jeg tror egentlig det skal gå an. Men så rart at det smakte lakris? Du kan jo sjekke ut stevia+ hos funksjonellmat.no. En blanding av sukrin og stevia 🙂

 6. fjompenissen sier:

  Takk for gode tips 🙂

 7. Silje sier:

  Kan man bestille flere pakker fra iherb samme kveld hvis man velger den billigste fraktmetoden og for under 200 norske kroner?? Eller må man vente til dagen etter før man kan bestille ny? Har bestilt derfra før men aldri flere pakker samme dag. Elsker forresten bloggen din, er innom hver dag.. 🙂 Finner mange gode tips og oppskrifter.. 🙂

  • Å, så koselig! Tusen takk! Det kan du 🙂 Når du har bestilt, får du jo mail med en gang med bestillingsnr. Da kan du legge inn ny bestilling, og de pakker dem ikke sammen (det har jeg derimot opplevd på strawberrynet).

   • Johanne sier:

    Hei, ang strawberrynet så bestiller jeg stadig vekk flere bestillinger etter hverandre, aldri noe problem, får det i forskjellige pakker, så du har kanskje vært uheldig?? Ellers takk for god side 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s