God morgen

Så raskt en måned går! I dag er det siste dag på min paleo-challenge. Nå har den ikke vært helt strikt, men likevel. 30 dager uten sjokolade! Jeg skal oppsummere det hele i morgen.

I går gikk jeg til jobben i mine nye sko, 5 kilometer. Jeg hadde de på hele dagen på jobb, og gikk noen nye meter med de på kvelden. Jeg er virkelig imponert over skoene. De sitter så godt og mykt på foten. Mens jeg venter på å kunne løpe igjen, kan jeg jo gå inn skoene. Jeg blir nemlig ikke frisk, så nå kryper jeg til korset og går til legen.

Ha en fin midt-i-uka dag, kjære dere! En blomst fra meg til dere♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

9 svar til God morgen

 1. Ragna sier:

  Hvilket merke og hvor får man kjøpt skoene?

 2. Tini sier:

  Godt å få tatt en sjekk hos legen da, det holder jeg med deg i! Riktig god bedring til deg Cesilie! Klem Tini

 3. asle sier:

  synes egentlig ikke så veldig synd på deg når du ikke vil høre på når voksne snakker til deg, jeg og flere andre har har anbefalt trykkbølge behandling, men etter det jeg forstår har du ikke ens villet komentere d.

  • Uffda. Det er influensa jeg mente nå, ikke leggen, som er ganske fin. Beklager hvis du savnet svar på ditt tips om trykkbølge. Det er lest og notert som tips, men siden jeg fikk så mange kommentarer og tips på innlegget om leggen, svarte jeg litt takk til alle i stedet for på hver enkel kommentar. Jeg satte pris på tipset ditt, og hvis betennelsen fra i høst skulle blomstre opp, kan det meget godt tenkes at jeg prøver det. Men nå har jeg vært god, gammeldags syk.

 4. asle sier:

  he,he, det var humoristisk og ikke vondt ment, tviler att trykkbølene har særlig effekt på influensaen, god bedring,
  er i gang med å lage kransekake stengene dine, skal nytes til kveldens amazing race.

 5. Birgitte sier:

  Ikke sant det er frustrerende ikke å bli skikkelig frisk? Jeg og hangler på andre uka med snørr, hoste og slapphet. Synes alle infeksjonssykdommer sitter lenger og hardere i på meg enn resten av familien. Etter innlegget du sendte meg på FB, har jeg begynte å mistenke slitne binyrer…

  • Det er veeeeeldig frustrerende 😦 Ikke var det noe å gjøre med heller. Men føler meg litt lettere i dag. Du, jeg leste et eller annet om binyrer her en dag. Klarer ikke huske hvor eller nøyaktig hva, men det var en liste over hva det kunne føre til. Så ja, absolutt, det kan kanskje stemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s