Nye løpesko – og bok!

Jeg er så heldig og takknemlig! Da jeg for en stund siden skrev om min kranglete legg, var det en fin leser som tenkte at jeg burde teste inov8. Også ordnet han på ekte mannevis, og i dag fikk jeg pakke fra barefootshoes.no (annonse). Tusen takk!

Bildet er linket. Om skoen skrives det:

Denne modellen fra Inov-8 har rukket å bli favoritten blant Crossfitere. Den lave profilen og lettvekts overdelen på bare 195 gram gir god bevegelighet i foten og god kontakt med bakken. Den er også ideell for bruk på hardpakket fjellterreng og kortere distanse løp.


Jeg har gått rundt med den her hjemme i dag, og er superfornøyd foreløpig. Den er lett og god, og sitter godt på foten. Gjett om jeg gleder meg til å løpe igjen! Og for å booste motivasjonen enda mer, lå denne også i pakken:

Bildet er linket. Denne boka er kommet på norsk nå, utgitt av Pax forlag. Den har fått svært gode kritikker, og jeg gleder meg veldig til å lese den. Anmeldelsen i Aftenposten kan du lese her og en kommentar av Kjetil Rollness om barfotløping kan du lese her.

Gjett om jeg gleder meg til å løpe igjen! Og Marianne, du lurte på om jeg ville løpe Jentebølgen? Her er den 21.mai, og det er litt tidlig hvis ikke jeg straks blir frisk. Men den dagen du skal ut å løpe i Trondheim, 5.juni, skal jeg løpe en liten bølge her, slik at du vet at jeg er med deg!

Mira måtte forøvrig leke skomodell:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

6 svar til Nye løpesko – og bok!

 1. Desirée sier:

  Så heldig du var da! Er det beinhinnebetennelse du er plaget av? For det plages jeg også med, og finner liksom ikke den rette skoen for meg. Jeg jogger ikke, men trenger en god lett sko med god støtdemping siden jeg er litt tung. Morsomt, jeg skrev litt, men egentlig er jeg alt for tung ;))) Tror du dette kan være en sko for meg også?

  Hilsen Desirée

  • Hei du 🙂 Jeg er jo også tung løper, og stilte det samme spørsmålet til innehaver av barefootshoes. Han skrev: Det å løpe tungt sliter veldig på knær, korsrygg og ankler. Ved å løpe på forfoten overføres disse kreftene til musklene og senene i føttene og og beina og gjør dem sterkere.

   Jeg har vanlige sko med demping også, så kan jeg bytte på litt. Lykke til 🙂

 2. Grattis! Løpesko gjør noe med gleden og motivasjonen!

 3. belind sier:

  Hei!
  Åh disse så deilige ut! Er på jakt etter nye sko selv, men tror jeg bør teste tråkket mitt først. Tror jeg er veldig skjev i høyrefoten…

  Nå vet jeg ikke hva slags telefon du har. Men vil likevel bare tipse deg om en app (funker på android og iphones, sikkert flere også) som heter Endomondo.
  Etter jeg startet å bruke den har min motivasjon for trening økt MASSE. 🙂 Der får du full kontroll på fart, distanser osv. Og du kan laste ned løyper i nærområde hvis noen har laget det. Genialt!!
  I tillegg er jeg med på en del Challenges, som får man en liten konkurranse boost i tillegg!
  Anbefales! 🙂

  Lykke til med nye sko! 🙂

 4. -Marianne- sier:

  Blir spennende å høre mer om skoa. Jentebølgen blir stas, håper du er kvikk nok til å delta 21.5 , uansett kan du jo GÅ i nyskoa dine:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s