Morgentur

Da har jeg prøvd dette for første gang også: morgencardio 🙂 Klokka 6 spratt jeg opp (etter 8 timer søvn, så det gikk fint), kledde på meg og gikk ut. Det var 1 kuldegrad her, og is på bilene. Det hadde jeg ikke ventet meg. Men lufta var klar og deilig, og det var helt nydelig.

Jeg gikk i 50 minutter, i moderat tempo. Forkjølelsen og halsvondten henger i, nok til at jeg ikke får trent noe særlig. Men kroppen råtner på rot når jeg hangler, så jeg må gjøre noe.

Kenn Hallstensen, medforfatteren av Treningssuksess med lavkarbo, anbefaler å trene på morningen på tom mage. Særlig for de med gjenstridige fettreserver. Og det har jeg så absolutt. Kanskje jeg kan jogge litt på morningen når jeg blir i form igjen. Men i første omgang skal jeg iallfall gå et par morgenturer til denne uka.

Og for å være ærlig, min daglige morgenkaffe smakte enda bedre nå!

PS: I går kveld kom min snille nabo – som er postmann – innom med tre iherb-pakker til meg! Han visste at vi var i Oslo, og tok de med hjem da de kom på lørdag. Luksus! Skal vise dere hva de inneholdt senere i dag 🙂

Ha en fin dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Morgentur

  1. under opplæring sier:

    åh herre min hatt! -D hørtes fornydelig ut da! Skulle virkelig ønske jeg kunne jogge!!Asså jeg KAN jo…men føler kroppen er for tung,løper fryktelig tungt om du skjønner og får som deg vondt i leggen på framsiden! Har liksom ikke lyst og investere i svindyre sko og greier hvis jeg ikke kommer til og fortsette m det heller.Burde vel ha sjekket foten på slike apparater så man får akkurat den skoen som passer også vel? Jeg misunner virkelig deg-dere som jogger,for d ser helt nydelig ut! …….Kanskje til høsten,….i kveldsmørket!Vil helst være usynlig seddu!! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s