Vi har hatt en så herlig helg! Vi trenger virkelig litt tid ut av huset av og til, vi. Vi overnattet på Royal Christiania. Vi har bodd der før, og har alltid vært veldig fornøyde. Denne gangen så kom jeg meg liksom aldri ut av senga da det nærmet seg utsjekking lørdag formiddag. Tilslutt ringte Einar resepsjonen og spurte om vi kunne bli en natt til. Det kunne vi. Jeg L.O.V.E sengene og putene på det hotellet!

På fredag var det fotoshoot for en liten matsak til KK. Det var så hyggelig! Jeg møtte – og fant umiddelbart tonene med- Marte Garmann, forfatteren av den vakre, fristende boka Lettere lavkarbo. Dere har vel hørt om den?

Vi har bare surret rundt, møtt venner, spist god mat, vært på byen, sovet, drukket kaffe, drukket vin, badet og spist. Ettersom det ble en natt til, ble det også en hotellfrokost til. Mmmmm! Forøvrig klarte jeg å lure med meg Einar til Mulberry-butikken… Dessverre var den stengt. Fins det noen som ikke ønsker seg Mulberry-veske?

Jeg byr på noen passe uklare mms-bilder fra helgen – en Oslo-helg i mitt ♥ Håper dere har hatt en skjønn helg!

20120506-204358.jpg

20120506-204405.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til

 1. Hei Cecilie! Så hyggelig at du hadde et flott opphold hos oss på Clarion Hotel Royal Christiania. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen 🙂
  Ha en flott dag!
  Med vennlig hilsen
  Kaia Andresen
  Markedskoordinator ved Clarion Hotel Royal Christiania

 2. Juan sier:

  Rosanna De9t er jeg rigtigt glad for, at du synes! Christina og jeg var ikke mange mietutnr om at besluttes os for at ve6re med, for Mf8drehje6lpen gf8r et fantastisk stykke arbejde, og vi vil gerne be5de stf8tte Mf8drehje6lpen, men ogse5 ve6re med til at gf8re opme6rksom pe5 Mf8drehje6lpens afdeling i Odense. Se5 vi he5ber pe5 en STOR tilslutning :O)ke6rlige hilsnerRosanna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s