Oslohelg!

Rett etter jobben reiser vi til Oslo. Det føles som en evighet siden vi var der sist, i begynnelsen av mars. Denne helgen er det kjærestehelg. Bare Einar og meg, og det skal bli så godt.

Jeg skal rett på en liten fotoshoot med KK (er veldig stolt), for en grillsak som skal komme i juni. Det er litt å organisere, for jeg skal style meg selv og må dra rett fra jobben. Men det går fint, jeg gleder meg, jeg.

Deretter skal vi sjekke inn på Royal Christiania. Det er lenge siden vi bodde der sist, for vi bor stort sett hos venner eller i en leilighet vi har tilgang til i Oslo. Men nå blir det en natt på hotell og en i leiligheten. Jeg valgte hotell etter kvaliteten på frokosten, og den har alltid vært bra der.  I tillegg er det basseng der, og det er viktig for Einar (jeg har faktisk kjøpt ny bikini for anledningen, men sendte ikke inn bilde til fotballfrues herlige collage, hihi). Helgen skal bare nytes. Tusle rundt, gå på kafe, spise, titte i butikker og en tur ut. Jeg er ikke ferdig med min paleo-challenge, men kommer til å drikke vin likevel. Skal styre unna meieriprodukter så godt det lar seg gjøre, og skal styre helt unna sjokolade. Til onsdag er 30 dager gått, og da skal dere få en oppsummering.

Fantastisk tilbehør: sopp, bacon og råstekt sellerirot. 

Jeg er dessverre ikke helt frisk enda. Jeg er forkjølet, og har nesten ikke stemme. Jeg lengter veldig etter å bevege meg igjen, men det er fortsatt noen dager til jeg kan jogge. Einar og jeg pleier jo å jogge oppe ved Sognsvann når vi er i Oslo, og det skulle jeg gjerne gjort nå også.

Har du noen gang lagt merke til hva du legger merke til når du er ute? Det kan si mye om hva du ønsker å ha i livet ditt. Når jeg kjører bil, sitter på kafe, går tur, legger jeg merke de som jogger. Jeg får alltid en sånn lengtende følelse. I går, da jeg kjørte forbi flere joggere på vei til jobben, slo det meg: Jeg legger merke til de og lengter til det samme, fordi jeg virkelig ønsker å jogge, å være en jogger. Så med den innsikten i bakhodet, gleder jeg meg enda mer til å bli frisk og komme i gang-igjen!

Jaja dere, jeg må hive meg rundt. Håret skal fikses, bagen pakkes. Ha en nydelig helg.

C♥

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

12 svar til Oslohelg!

 1. under opplæring sier:

  kos dere masse i Oslobyen! Kos deg m mannen, vin og fotoshoot og sikkert bitte litt shopping! 😀

 2. Lissi sier:

  Kos dere masse og ha en flott kjærestehelg! Jeg er på femte dagen uten sjokolade *stolt av meg selv* Etter at jeg inkluderte mer frukt koser jeg meg gjerne med skyr, CC eller mager kesam tilsatt all slags frukt hvis søthungeren melder seg på kveldene. Frem til nå funker det veldig bra! Og man får i seg mye færre kalorier da også -for jeg som er sjokoholiker spiser så altfor ofte for store mengder av sjokolade når jeg først setter igang :/ Og det blir det dessverre mye unyttige kalorier av..

  Ellers blir helgen litt kjip for min del. Mannen er tatt ut til å delta på en øvelse i heimevernet og er ikke tilbake før mandag kveld. I tillegg skal jeg jobbe søndag.. ja ja..Håper helgen går fort og at jeg kommer meg gjennom den uten sjokolade (og annet smågodt). Målet er helt uten fra 30.april-31.mai -så da får vi se 🙂

  • Det klarer du! I dag er det 4 uker siden jeg spiste sjokolade 😉 Hvem skulle trodd det? Ikke jeg, iallfall! Spiser du litt lavkarlori også, Lissi? Håper du fikk en skjønn helg. Beklager så sen svaring! Klem

 3. Lina sier:

  Nyt tiden og kos dere.
  Leste et sted:
  «Gjør mer av det du tror på.
  Tro mer på det du gjør»

 4. under opplæring sier:

  Prøvde forresten og lage sjokolademoussen din fra boken,gledet meg stort! Men tror du pinade ikke den klumpet seg…….! What did i do?! Akkurat som at sjokoladen tjuknet når jeg rørte alt sammen.Kan den ha vært litt for varm?Jeg lot den stå en liten stund asså før jeg helte den over men den skal muligens være heeeelt kald? Jeg spiste den uansett jeg da,selv om den var full av småstive biter! Smaken var jo skitgo! 😀

 5. Silja sier:

  Håper dere har hatt en koselig helg 🙂

  Silja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s