Lapper med revet gulrot

Lappene mine kjenner dere jo godt. Jeg går aldri lei av de! Har du tenkt på at de kan varieres? Du kan nemlig bruke finraspet eple/pære/gulrot, most banan, most avokado og så videre i røra. Du kan sløyfe sukrin, og du kan bruke kokosfløte i stedet for melk. Sistnevnte gir faktisk ingen smaksforskjell. Bruk fantasien og hva du har i kjøleskapet. Kanskje moste bær i røra er godt også?

I går lagde jeg paleo-lapper. Lapper laget med kokosfløte og raspet gulrot og kanel. Nam! Oppskriften på gulrotlapper er slik:

4 mellomstore egg

4 ss sukrin (kan sløyfes)

1 dl kokosmel

1 ts fiberhusk

kardemomme/evt kanel

1,5 dl melk/kokosfløte/kokosvann eller lignende

1 finraspet gulrot

Bland først egg (og evt sukrin). Tilsett deretter det tørre. Tilslutt tilsetter du væsken, deretter gulrot. La røra svelle noen minutter. Bruk 1 ss røre til hver lapp, røra gir ca 14 lapper. Stekes på litt over middels varme i stekepanna.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

6 svar til Lapper med revet gulrot

  1. LovelyLiller sier:

    De så veldig gode og fluffy ut! Sikkert helt nydelige 🙂 Ha en fin mandag!

  2. Elin sier:

    Enkelt og veldig godt. Ønsker deg en god mandag og spennede uke.

  3. Julianne sier:

    Åh, fytti, de så goooooode ut! 🙂

  4. Lissi sier:

    Takk for påminnelsen 🙂 Jeg har økt litt på karbene på treningsdager og tillater meg nå litt mer frukt enn tidligere. Fikk en oppskrift her på bananpannekaker -men så kunne jeg altså bare tilsatt banan i din lappe-oppskrift.. *Aahhh* Men skal prøve det neste gang, ser det ikke er store forskjellen 🙂

  5. Mine barn like overhodet ikke middagen i kveld så jeg må nok ty til noe kveldsmat. Lurer på om jeg skal prøve meg på disse altså!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s