Iherb-shopping og mat :)

God morgen 🙂 Her er formen stigende, og jeg skal være flink og ta det helt, helt rolig i dag. Jeg fikk noen iherb-pakker jeg har ventet på i går, og det passet fint. Der lå nemlig c-vitaminpulveret fra Madre Labs. Tidligere i uka fikk jeg påfyll av superpulveret Eureka berries fra Madre Labs, så i går fikk jeg gitt kroppen en boost. Dobbel dose spirulina, dobbel dose c-vitamin og dobbel dose eureka berries. Jeg føler meg virkelig mye bedre i dag!

(Bildet er linket). Dette produktet er proppfullt av antioksidanter, og kroppen får en umiddelbar boost av dette. Det koster rett over 37 dollar, så her må man passe på når det er salg på Madre Labs, eller ved å handle dette produktet første gang, når man har rabattkode. Dette er mitt all time favorite-produkt!

 Gårsdagens fangst! Shampo og balsam for tørt hår, også fra Madre Labs. Har testet det nå, og er knallfornøyd! Nydelig lukt, skummer godt og håret ble mykt og lett og gre. Jeg har litt sår hodebunn om dagen, men denne var mild og god. En ny favoritt! Håndkremen er fra samme merke. Jeg er like fornøyd med den.

Ellers trengte jeg jo påfyll av te. Vanilla chai fra Pukka og True Blueberry fra Celestial Seasoning. To helt nydelige teer.

Den lille boksen med curcurmin ble jeg tipset om da jeg trengte råd for leggen. Dette ble skrevet på min vegg: Gurkemeien er en fabelaktig betennelsesdemper, vi som holder på med naturmedisin kaller den naturlig kortison 🙂 den er også god for sirkulasjonen i kroppen, fordøyelsen ++ Videre skrev tipseren: Det jeg tar for å ta knekken på betennelse er en lombinasjon av selolje og gurkemeie kapsler. 2 kapsler gurkemeie og 2-3 kapsler selolje tre ganger daglig. Når jeg kjenner betennelsen har gitt seg reduserer jeg doseingen til det halve 🙂 har fungert fantastisk bra hos meg. Men kjøp produkter med god kvalitet, hos en faghandler. Gurkemeien bør ha et minimumsinnhold av curicimin på 95% 🙂

Jeg bestilte denne fra Doctor’s Best.

(Bildet er linket). Dette c-vitaminpulveret er laget bla av kamu kamu-bær. Pulveret smaker lite, men fikk følge meg til frokost i dag.

 «Plukkfrokost» – egg, bacon, gulrot, brungebær og blåbær 🙂 Og «juice»:

Og selvfølgelig, kaffe… Dobbel nespresso, ekstra vann og en god dæsj kokosfløte.

 Hehe, dette var litt fra sykesengen. Jeg må bare si at jeg eeeeeelsker Nespresso. MEN – hver kapsel inneholder rundt 4 gram karbohydrater. Jeg vurderer å spare til en annen type kaffemaskin nå. Jeg elsker kaffe, og jeg tror ren kaffe er mye bedre for meg. Men så lenge jeg har Nespresso-maskinen min, klarer jeg liksom ikke å holde meg unna 🙂

Hvis du ikke har bestilt fra iherb før, får du 5 dollar i rabatt hvis du bruker min kode CEC253. 200 kroner tilsvarer ca 35 dollar, sjekk alltid valutakalkulator. Nå får førstegangskunder 10 dollar rabatt hvis de bestiller for over 40 dollar. Det betyr at du kan bestille for ca 45 dollar og betale 200 kroner! Og på iherb får du mye for pengene! Frakt koster 6 dollar for vekt under 1,8 kilo.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, iherb, Morgenprat. Bokmerk permalenken.

11 svar til Iherb-shopping og mat :)

 1. LovelyLiller sier:

  Alltid hærlig med nye Iherb produkter!! 😀

 2. babycherrys sier:

  Tuuusen takk for tips til betennelsedemping!! Jeg har betennelse i begge overarmene pluss at jeg sliter med noe jeg tror er beinhinnebetennelse i leggene. Jeg tør ikke jogge lenger fordi jeg får sånne smerter! Dette skal jeg virkelig teste ut! Har du noe tips til god selolje? Skal man droppe annen omega 3 når man tar selolje? Jeg tar omega 3 og sånn d-pearls….
  God bedringsklem fra Grethe! ❤

 3. Tone sier:

  Må bare få takke deg for et tips jeg fant hos deg for en del uker siden. Jeg handlet på iherb for første gang og synes det til å begynne med var litt vanskelig og orientere seg og finne fram til produktene som jeg var interessert i. Jeg kikket gjennom dine anbefalinger og bestilte flere av disse produktene. Der anbefalte du også et sink-produkt som du hadde gode erfaringer med i forhold til eksem/utslett. Jeg har hatt utslett rundt neserot/munn/hake(det har flytt seg litt rundt) siden tidlig i høst(har i disse dager 1 år på lavkarbo, om utslettet kommer fra kostholdet, stress eller andre faktorer, vet jeg ikke). Nå har jeg tatt 1 en disse kapslene pr dag i 6-7 uker. Utslettet blusset litt opp med en gang, men nå har jeg ikke hatt noen nye «utbrudd» siden påske og huden er fin. Boksen inneholder 100 kapsler. Har du(eller andre) noen tanker/erfaringer om jeg bør fortsette til boksen er tom, evt bestille mer for å fortsette med kapslene, eller bør jeg ta et opphold for å se hva som skjer? Så tusen takk for tipset 🙂 !Må legge inn ny bestilling snart. Jeg har tidligere bestilt diverse mineraler, spirulina, chroella, greens og ikke minst kokosolje som er mye billigere på iherb.
  Jeg så du etterspurte hvordan det gikk med treningen til leserne dine. En liten oppdatering fra meg. Jeg trener power plate/styrketrening jevnt og trutt(3 gr pr uke). Løpingen/joggingen går det også bra med. Intervalltrening; tabata eller 8 x 1 minutt (begge inspirert fra deg:))1-2 gr pr uke og en litt lengre tur 1 gang i uka. I går løp jeg først 3,5 km på mølla på hastighet ca 8. Det kjentes tungt i beina etter styrketreningen! Så stoppa maskinen og jeg måtte bytte mølle og bestemte meg for å sette hastighet på 10(gir jo 5 km på 30 min, som er målet) og se hvor lenge det holdt. Og nå gikk det mye lettere og jeg gjennomførte 5 km på ca 29.30 🙂 Kjempefornøyd med det! Jeg har det som deg at om jeg ikke skal løpe på asfalt må jeg sette meg i bilen for å finne en god løype. Derfor blir det mølla i etterkant av styrketreningen på treningssenteret i stedenfor. Men jeg har veldig lyst til å prøve meg på en tur ute snart.
  Fortsatt god bedring og nyt våren og langhelg:))

  • Tusen takk for så koselig kommentar. Gøy å lese om trening også! Takk 🙂 Du, jeg bruker de ikke fast nå, men i perioder hvor huden trenger litt ekstra hjelp igjen. Men jeg har en boks i skapet, slik at jeg har de i bakhånd! God langhelg 🙂

 4. Anette Wego Karlsen sier:

  Flott med tips til Iherb. Kanskje jeg kan få litt fart på imunforsvaret mitt nå.
  Når jeg forsøker å bestille derfra får jeg opp $5 i førstegangsrabatt, men ikke mulighet til å legge inn noen kode, heller ikke $10 for beløp over $40. Hva gjør jeg galt?
  På forhånd takk.
  Mvh Anette

 5. Celina Stamper sier:

  Spennende greier dette! 🙂

 6. Lissi sier:

  Sjekk ut espresso maskin av merket Zinzino 🙂 Ren kaffe og den er kjempegod! Kan også få div te-kapsler..Jeg har smakt noen grønne teer derfra, de er gode 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s