Salte pekannøtter

Mmmm! Jeg elsker pekannøtter. Og å lage salte pekannøtter er raskt og enkelt, og såååå godt.

Du trenger bare pekannøtter, en god olje og et godt salt. Jeg brukte pekannøtter fra iherb (mye billigere, og de beste på smak). Jeg brukte en valnøttolje, også fra iherb. I tillegg brukte jeg det rosa saltet Rock&Sea salt fra Santa Maria, et svært godt salt.

Slik gjør du: Varm nøttene lett på litt over middels varme. Ikke brenn dem, bare varm dem litt. Ta stekepanna bort fra varmen. Ta over litt olje. Jeg brukte 2 ts, til ca 150-200 gram nøtter. Tilslutt salter du. Ta litt og litt, smak for hver gang, slik at det passer din gane.

Dette er farlig godt!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Snop (lavkarbo). Bokmerk permalenken.

5 svar til Salte pekannøtter

 1. LovelyLiller sier:

  De nøttene er kjempegode ja. Rister oftest snacksnøttene mine for å få frem smaken. salt passer perfekt.. mmmm. Takk for fristelsen 😉

 2. fjompenissen sier:

  mmm.. Hørtes kjempe godt ut 🙂

 3. Jeanette sier:

  Mmmm! Dette skal jeg absolutt teste!
  Er det bare meg eller er det flere som opplever at man ikke kan bestille særlig store pakker eller mange produkter fra iHerb uten at det må shippes med UPS? Holder meg under 35$ men da må jeg ut med UPS shipping 😦

 4. seasoninspired sier:

  hm hva UPS shipping?

 5. Det går på vekta, i det man bikker 1,8 kilo må det fraktes med UPS eller DHL – og det blir en god del dyrere. Holder man seg under 1,8 kilo, koster det bare 6 dollar for frakten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s