God morgen:)

Jaja, jeg ble ikke friskere av en god natts søvn. Men jeg fikk åtte timer søvn, og det er nydelig!

Det er bittelitt bittert å være ute av form nå. Jeg skal nemlig på fotoshoot til fredag. En liten sak, men i et stort ukeblad, og da har jeg virkelig behov for å føle meg fresh. Det vil si at jeg gjerne skulle ha jogget og trent endel før fotoshooten. Men men, jeg får snurpe et belte i livet og gå for formfull Nigella-look.

Apropos fotoshoot… Neste helg skal Einar og jeg ha barnefri, og vi skal til Oslo. Så da et av Norges største ukeblader ringte og spurte om jeg kunne komme på fredag, sa jo jeg ja til det. -Vent litt, ropte det da fra stua. Einar visste ikke helt om det passet. Han hadde nemlig planlagt stopp på spahotell fra fredag til lørdag. Journalisten lo godt. Jeg måtte jo være litt sånn elskelig kone og si til journalisten at jeg skulle gi beskjed dagen etter. Jeg skjønner jo at spa hadde vært nydelig. Men det er ikke hver dag et ukeblad ringer, så det er også viktig! Det blir ukeblad og fotoshoot, altså.

Mira har fått besøk av naboens pus. Den får lov til å være her, og ettersom jeg er allergisk, passer det fint. Vi kan nemlig ikke ha pus, men denne og jeg er gode venner, og jentene får være besøkshjem 🙂

Lørdag morgen… Jeg begynner å bli helt vant til å ikke spise sjokolade nå. Men lørdag morgen… Mira og jeg pleier jo å kose oss med litt sjokolade når vi står opp på lørdager. Jeg savner akkurat den sjokoladebiten, gitt. Nå blir det vel snart sånn at jeg ikke har lyst på når de 30 dagene har gått 😉

Her skinner sola endelig igjen. Så utrolig deilig! Håper sola skinner hos dere alle. Ha en nydelig dag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

5 svar til God morgen:)

 1. Line sier:

  Ha en nydelig dag du og Cecilie, og god bedring 🙂

 2. Jane Føllesdal sier:

  Hei hei inspirasjon!!
  I dag har jeg, for første gang, testet ut espresso med kokosfløte!! NAM!!! Pleier til vanlig bare å drikke svart kaffe, men bestiller alltid kaffelatte på kafe eller hvis jeg er på tur. Følger innleggene dine her, og vet at jeg også burde ligge unna meieriprodukter. Magen min er ikke spesielt glad i melk og fløte. I tillegg har liksom vekta stoppet opp, jeg svinger litt +/- 2-3 kg, men det antar jeg at er normalt. Samtidig husker jeg at du skrev noe om melkesukker…
  Tror nok ikke jeg klarer å kutte det helt ut, men det er kjekt å finne noen alternativer! 🙂
  Jeg har også laget smoodien din, supergod, og min nye frokostfavoritt!! Jeg hadde ikke alt, men brukte to egg, bringebær og blåbær, og kokosmelk (både den tynne delen og den tjukke delen), og den smaker veldig godt! Selv om jeg kjenner at kaffe med kokosmelk og smoodie, samtidig, ble litt for mye av det gode….. Ble litt kvalm…!
  Ellers: Tuuuuusen takk for all inspirasjon!!!!!!! Lavkarbo hadde nok ikke blitt en varig livsstil hos meg, uten denne fantastiske siden din, og den nydelige boka di (jeg jobber meg igjennom, side for side, og tester ut oppskriftene).
  Ha en superduper helg!
  Jane

 3. LovelyLiller sier:

  Takk det samme :3

 4. Lissi sier:

  God bedring Cecilie 🙂

  Her forberedes «4 venninners middag».. Datteren min har ett opplegg med tre andre venninner og idag er det hennes tur.. Mest mulig av maten skal lages selv..Allerede nå står den hjemmelagede tomatsuppen, som er forrett, og putrer på komfyren… Har prøvesmakt den, kjempegod!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s