Bad karma

Jepp. Bad karma biting my but!

Einar har hanglet lenge, og tidligere denne uka ble han syk. Og jeg som er livredd for å bli syk, har skydd han som pesten. Iallfall nesten. Han har fått ligge i fanget, blitt strøket over håret og ryggen. Men butikken har vært stengt, for å si det sånn. Null kyssing og for all del- ikke lov å puste på meg.

Tilslutt følte han seg som en spedalsk.

Da beit karma. For gjett hvem som hangler nå? Jeg har vondt i halsen og verker i hele kroppen. Utover det er det ikke så ille, og planen er å bli frisk til i morgen. Derfor har jeg lagt meg allerede. Jeg sovner kanskje ikke, men kroppen får en ro i senga som jeg ikke finner i sofaen.

Sånn er det. Minsta sover, eldstejenta er i Oslo, mannen er på jobb… Så da benytter jeg sjansen og legger meg! Gud, jeg er kjedelig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til Bad karma

  1. Ellen K sier:

    God bedring! :)) Håper du rister det raskt av deg!!

  2. Mona sier:

    Du er ikke kjedelig, du er fornuftig!

  3. Trine sier:

    Masse god bedring. Håper du våkner frisk og i tipp topp form 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s