Plutselig lunchdate!

Helt tilfeldig og uten å vite om hverandre, kom vi begge tidlig hjem fra jobb i dag!

Som den tidvis dårlige kona jeg er, tenkte jeg aller først filler’n. Hihi 🙂 Men det var bare fordi jeg skulle slenge meg i sofaen og blogge. Edel grunn. Min andre tanke var takknemlighet, en time uten barn midt på dagen var midt i blinken!

Dermed ble det kosestund, kaffe, omelett, slankekrigen på tv, tente stearinlys, blogg og kjæresten i fanget. Ikke verst en regntung torsdag. Jeg fikk tatt et par lusne MMS- bilder til dere.

20120426-140756.jpg

20120426-140807.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til Plutselig lunchdate!

  1. Katrine sier:

    Så koselig da 🙂 Kaffen så kjempe god ut, bruker du å drikke svart kaffe, eller har du noe i den? Den så nemlig så kremete og god ut, mmm:) Får aldri slik hjemme når jeg bruker trakter, men er det pressede bønner så får jeg slikt «skum», eller «krem». Hehe synes det er så godt 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s