God morgen- smoothie

I dag trengte jeg en smootie på morningen. Denne er enkel og god, og blir nok til et stort glass. Jeg brukte:

2 egg
1 ss kokosolje
1 dl blåbær
1 dl jordbær
Kokos»fløte»

Jeg har fått litt vondt i halsen, så jeg trengte kalde bær rett i halsen:) Nå skal jeg spirulinere meg før jobb 😉

Ha en fin dag!

20120426-073052.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

9 svar til God morgen- smoothie

 1. Greta sier:

  Er det godt med egg i smoothisen da. Eg har ikkje turd å prøve det eg.

 2. Anna sier:

  Hei hei 🙂 dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg må legge igjen en liten kommentar. Jeg fikk boken din i gave her om dagen og jeg elsker den allerede! Liker at det er så få og ukompliserte ingredienser. Prøvde dog å lage fudge i stad. Noe som resulterte i en hylende røykvarsler og en småpanisk meg. Men jeg gir meg ikke og skal prøve igjen!! Jeg liker også godt de små tekstene i boken. Den om blåbærene og din søte datter rørte meg veldig 🙂 og en siste ting, bloggen din er også kjempefin!! Hilsen Anna

 3. S sier:

  Det er genialt! Vil gjerne tipse deg om en annen morgensmootie:
  kald kaffe
  en halv frossen banan i biter
  melk/fløte
  moccaproteinpulver.
  digg!
  takk for din fantastiske fine blogg, gir meg inspirasjon nesten hver dag 🙂

 4. -Marianne- sier:

  Så kjempegod ut. Trur jeg lager meg en med tyrkisk yoghurt og kremfløte, bær, egg og olje imorra. Du er flink med paleo’en!

  • Ikke så flink, snupp! Men flink til å ikke spise sjokolade:) Skal skrive et oppsummeringsinnlegg i mrg 😉

  • Marianne, skal du løpe i morgen? SKulle gjerne løpt, men den leggen kan ikke utsettes for det. Jammen godt jeg ikke har lagt opp til det, for nå har jeg fått skikkelig vondt i halsen også! Men hvis du skal løpe, skal jeg heie på deg herfra 🙂

 5. Lise sier:

  Hva er kokosfløte? Er det et eget produkt eller har du gjort noe med kokosmelken?? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s