Egenpleie

I dag har jeg skjemt meg bort på den måten som passer meg aller, aller best. Jeg har nemlig vært en time hos refleksologen min, Merete, her i Horten. Jada; spa, massasje, hudpleie og så videre er også deilig. Men Merete er magisk, hun fikser virkelig kroppen min.

I dag skulle vi fokusere på leggen. Men jammen viste det seg ikke at hele meg er anspent. For å være ærlig hadde jeg jo oppdaget det. Legg, knær, rygg, skuldre og nakke var stivt alt sammen. Merete satte nåler i ørene (au!) før hun masserte ulike sonesystemer. Jeg tror det er nettopp det, at hun jobber i flere sonesystemer, som  gjør at behandlingen er så effektiv. I tillegg er Merete veldig dyktig og behagelig, og jeg responderer veldig godt på behandlingen. Jeg trenger nok en runde til, for såpass anspent var jeg. Men akkurat nå skal jeg teste kroppen i joggeløypa!

Du kan lese et tidligere innlegg om Merete her.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s