Enkel wrap

Akkurat nå spiser jeg mye egg, og da er det deilig å variere de litt. Wrap av egg er elsket av mange. Det er enkelt, det er enkelt å variere, og det er mettende. Denne er også melkefri. I stedet er det litt kokos»fløte» i oppskriften. Har du sett denne boksen:

Dette er en flytende, tykk kokosmelk. Hvis du rister boksen godt før den åpnes, blandes kokosmelken godt – selv om den har litt varierende konsistens. Den har mild, god kokossmak, og er helt nydelig i kaffen. Enda bedre og mer lettvint enn kokosmelk på boks. Den har imidlertid 3 gram karbohydrater per 100 gram, mot 1 gram i den vanlige til Santa Maria.

Til 2 wraps trenger du:

4 egg

3 ss vann

1 ss kokosfløte

salt

pepper

Bland dette gjerne sammen i et litermål, slik at du får like mye røre til hver wrap. Jeg steker de i litt kokosolje (da flyter røra lettere ut), og steker de på hver side. De blir forholdsvis fuktige, så jeg legger de på en tallerken med tørkepapir på for å trekke ut litt fuktighet.

Deretter fylles de med hva du måtte ønske! Mine ble fylt med rester fra gårsdagens tacomiddag. Jeg har spist hele tre slike i dag… Til frokost, lunsj og kvelds, og så har jeg en igjen til i morgen. My lunch is a wrap!

Velbekomme!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lunsj. Bokmerk permalenken.

13 svar til Enkel wrap

 1. Ann-Theres. sier:

  Hehe, dette var frokosten min idag… Med rester av gårdagens taco! 😀

 2. cecilror sier:

  Hei

  Jeg spiser nokså likt en Paleo diett, med unntak av at jeg har brukt litt havremelk i lapper som jeg lagde fra kokeboken din. Jeg lagde meg også Bounty fra kokeboken på fredag. Ble så utrolig godteri gal.. psykisk..sliten etter uken, og skulle KOSE meg.. Belønne meg med sjokolade..hm.Men uansett. jeg unte meg en deilig hjemmelagd bounty fra kokeboken din. Den dekker sjokolade behovet etter 1 sjokolade. Etter en sjokolade bit spiste jeg bare en halv til så klarte jeg ikke mer. På lørdagskvelden kom sjokoladesuget igjen. Du vet. det er jo helg osv. Den psykiske igjen.. Da lagde jeg meg lapper fra kokeboken din, og brukte havremelk (David Sandoval bak Supermat går jo god for havremelk;) ) MEN igjen så fjernet det søtsuget. Jeg puttet på litt hjemmelagd bringebær syltetøy helt fri for sukker. Og gjett om .. JEg ble mett, og det fjernet sukkersuget etter 3 lapper. Takk for den flotte kokeboken din. Den hjelper meg til å leve uten godteri fra butikkhyllene 🙂 Håper det kommer middagsbok også. Eventuelt lunsj. Det finnes mange bøker der ute, men ingen er som DIN. Husk det. JEg bruker din bok mest av alle jeg har i bokhylla mi ;)( Og jeg har mange kokebøker…. )

 3. LovelyLiller sier:

  savner å kunne spise egg!

 4. under opplæring sier:

  herreli,at ikke jeg også gjorde dette da jeg også har rester fra gårsdagens taco salat!! 😀

 5. Divamamma sier:

  Nam!!!

 6. thilde sier:

  Denne kokosmelka/fløten er superfin. Har brukt den masse det siste halve året. Prøver å bytte ut noe av melkeproduktene og erstatter med denne kokosfløten. Bruker den i frokostvafler, i blomkål/ broccoligrateng og av og til i omeletten som mannen min lager hver morgen. Anbefales 🙂

 7. Tjorven sier:

  Hei! Hvor får du tak i den kokosfløten i Vestfold?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s