Cup-forberedelser

I morgen skal vi grytidlig opp (til lørdag å være). Sofia skal spille håndballcup, Slottsfjellcupen. Vi kjører allerede 07.30! Mor måtte velge mellom å lage mat for dagen i kveld eller sitte med klump i magen og penger i lomma i morgen. Ja, for jeg får klump i magen av å sende ungene til kiosken. Endel steder er de flinke, og selger frukt i tillegg til alt det andre. Men det er ikke så lett for unge håpefulle å velge bort kakene som gjerne er tilgjengelige.

Derfor har jeg laget en hel pose med mat i kveld. Grove baguetter til gjengen min, omelett til meg. Vafler (de fra boka mi, oppskriften er også her), pakket med nøtter, bær, pærer, samt baconcrisp og sjokolade til gjengen- det er jo lørdag. Vaflene er smurt med smør, kanel og sukrin. Jeg skal holde meg unna… Omelett, bær og nøtter til meg. Og en stoooor kopp med to doble espresso og masse kokosmelk til bilturen 😉

Foto: Frank Oknes

Ha en strålende lørdag (og fredags kveld :))

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s