Tips til te

Vi har fått en ny favoritt-te her i huset. Jeg bestilte den fra iherb helt tilfeldig, ettersom de var utsolgt for blåbærteen jeg pleier å kjøpe (fra Yogi). Men denne var jo bare helt nydelig!

Denne koster 3,23 dollar per eske, og inneholder 20 poser. Bildet er linket. Celestial seasoning har et stort utvalg, link til samlesiden finner du her. Hvis dere har smakt noen av de andre, tips meg gjerne!

Ellers bestiller jeg ofte Pukka-te. Jeg har pleid å bestille fra pukkaherbs.com, men etter at iherb tok inn Pukka-te, har jeg ofte bestilt med en eske derfra. Vanilla chai er min favoritt, og etter å ha hatt med en pakke til klassen er den visst også favoritten til mange hyggelige, unge menn.

Pukka-teene inneholder 20 poser. De er virkelig gode, synes jeg. Mine andre favoritter er green chai, chamomille & vanilla, love og harmonise.  Samlesiden finner du her. En pakke koster litt over 6 dollar (36 kroner). Her hjemme koster de gjerne mellom 59 og 79 kroner.

Jeg fyller gjerne opp pakkene fra iherb med te og lypsyler (de fra crazy rumors. Elsker dem). Du vet, når jeg har bestilt det jeg egentlig skulle, men ikke har fylt kvoten på 200 kroner /1,8 kilo 🙂

I perioder bruker jeg søtning i teen. Jeg bruker steviapulver, som kjøpes i porsjonspakninger på iherb. Da kan jeg ha noen i veska også. En pakke med 100 småposer koster under 6 dollar, og jeg bruker en halv pose til en stor kopp. 200 porsjoner for 35 kroner er ganske rimelig!

Hvis du ikke har bestilt fra iherb før, får du 5 dollar i rabatt hvis du bruker min kode CEC253. 200 kroner tilsvarer ca 35 dollar, sjekk alltid valutakalkulator. Nå får førstegangskunder 10 dollar rabatt hvis de bestiller for over 40 dollar. Det betyr at du kan bestille for ca 45 dollar og betale 200 kroner! Og på iherb får du mye for pengene!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

10 svar til Tips til te

 1. Henriette sier:

  Oioi, tetips tar vi alltid med oss 😉 Elska blåbærte, så den der skal eg jammen ta å bestille! 🙂

 2. LovelyLiller sier:

  masse gode teer :;D

 3. Marianne sier:

  Jeg ELSKER celestial te, selges bla på Søstrene Grene og helsekost;)

 4. Morild sier:

  Celestial-teen smakssatt med honning, vanilje og kamille smaker aldeles nydelig! 🙂

 5. fjompenissen sier:

  Mmmm, den teen må smakes 🙂

 6. Linn sier:

  Oh! Jeg eeeelsker te fra Celestial! Min favoritt er teen med eple og kanel – knall god! Jeg kjøper de på Søstrene Grene, noe ala samme pris som iherb faktisk! Pukka te er også deilig. Jeg elsker designet på pukka teene også. Faktisk har jeg hele fargespekteret av pukkateposer i et Norgesglass som pryder kjøkkenhyllen min! Thihi.

 7. Sonja sier:

  Cherry Berry, Acai Mango Zinger, Cinnamon Apple Spice, Honey Vanilla Chamoile og Wild Berry Zinger fra Celestial er gode teer.

 8. Lissi sier:

  Blei jaggu fristet til å bestille den teen 🙂 Så nå er tre pakker fra IHERB på vei til meg 🙂

 9. Gunhild sier:

  Hei! Spennende blogg du har, nå har jeg lest litt rundt 🙂 Er selv en te- elsker, alltid vært. Kan bare tipse om at de selger Pukka teer for 50,- på Sunkost, Horten 😉 Og har bra utvalg. Morning Time er favoritt her. God torsdag videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s