Dagens lunsj

Og det smaker kjempegodt! Dette har vært lunsjen min i dag og i går. En halv avokado med tunfisksalat. Enkelt!

En boks tunfisk er rørt sammen med litt hjemmelaget majones, krydder, rødløk og paprika. Halve porsjonen i dag, halve i går.

20120417-115439.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

13 svar til Dagens lunsj

 1. Marit sier:

  Åh! Det så digg ut! 🙂 Hvordan lager du majones?

 2. Camilla M sier:

  Det så skikkelig godt ut. Eg har lagt min elsk på avokado etter kostholdsendringen!

  Et spm. Hva spiser du/dere under og etter omgangssyken? Fra gammelt hold burde eg jo ha spist tørre(hvetemel)kjeks og utrørt cola (blir kvalm av tanken).

  • Jeg har ikke hatt omgangssyke siden før jeg la om kosten. Eller, jeg får det, men jeg kaster ikke opp, blir bare veldig kvalm. Og jeg er skrudd sammen slik at jeg spiser når jeg er kvalm, som om kroppen tror det hjelper. De andre får det de har lyst på. Omgangssyke er forferdelig. En periode jeg var svært dårlig, smertefull prolaps i ryggen, spiste jeg bare speltlompe med smør, kanel og sukrin. Jeg måtte ha noe, og det var det eneste som fristet! Omgangssyken går så raskt over, velg så godt du kan. Det viktigste er at kroppen får litt næring!

 3. Siv sier:

  Har litt problemer med tunfisk..her i huset er det kattemat..hehe.. Men jeg fristes veldig til å prøve, og viss jeg ikke klarer å spise det kan vel kattene få det 😛 Tusen takk for masse gode tips og oppskrifter på veien til et friskere og lettere liv 🙂

 4. Linn sier:

  Men hva gjør du med den andre halve avocadoen? Altså, hvordan oppbevarer du den for at den skal holde seg? Det har alltid jeg lurt på, når det blir spist en halv avocado.

 5. LovelyLiller sier:

  mmmm det så godt ut! elsker både avokado og tunfisksalat! ha en fin tirsdag! 😀

 6. Lissi sier:

  Nam! Tunfisksalat er sååå godt… Og den mannen lager er veeeldig god… Må skryte litt av han og 🙂 Idag hadde jeg det på mine to lavkarbo skiver… Hørtes godt ut i avocado og -men jeg tåler ikke avocado 😦 Får så vondt i øvre del av magen når jeg spiser det, så nå tør jeg ikke prøve mer….

  Ha en fin kveld!

 7. under opplæring sier:

  …..
  og der fikk jeg en ny ide til neste ukes innhandling! Takk 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s