Sykkeltur – til Moss!

Noe av det koseligste jeg – og vi – vet, er å sykle rundt på tur. Vi ender stadig opp med å være borte i mange timer og besøke mange, gå på kafe og bare kose oss. I går ble det en liten vri. Vi bestemte oss nemlig for å ta ferga over til Moss og sykle til XXL sportsbutikk.

Vi har nemlig vært på utkikk etter en påhengssykkel til Mira. Mira er 4 år (og 4 mnd) nå, og veldig glad i aktivitet. Vi har en super sykkelvogn, men en påhengssykkel passer nok bedre for henne nå.

Vi syklet først til butikken og kjøpte lunsj. Salat, kyllinglår, fiskekaker og pærer. Med meg hadde jeg også pakket nøtter og gulrøtter, samt sjokolade til de andre siden det var lørdag. Jeg har jo delvis gått inn i Ann Kristins paleo-challenge, så ikke noe sjokkis på meg. Mens vi ventet på ferga, satt vi i solen på brygga og spiste lunsj. Så koselig!

20120415-090348.jpg

Da vi kom til Moss, tråkket vi opp til XXL og fant påhengssykkelen. Og nye løpesko til Mira. Noen av dere husker kanskje at det var vanskelig i fjor å finne lette løpesko til min løpegale unge? Nå fant vi noen superlette fra Nike som hun fikk på seg med en gang (se på sykkelbildet lenger ned). Mens min kjære prøvde treningstøy, løp Mira hele butikken rundt maaaaange ganger. Og det er en virkelig stor butikk. Jeg håper de ansatte ikke tenkte noen stygge tanker og diagnostiserte henne 😀 Hun er bare enormt glad i å løpe og hadde nye løpesko på seg!

Mira mestret sykkelen med en gang, og det skulle komme godt med. Vi syklet ned på brygga og tok en kopp kaffe før sola ble borte. Deretter begynte jeg å stresse med fergeavganger og fikk slept Einar avgårde. Det er alltid vanskelig når han har funnet ro ved vann 😉

Vi syklet bort mot ferga, og på et par hundre meters avstand så jeg at den var fulllesset. Vi spurte Mira om hun var klar for å tråkke – og dermed tråkket vi alt vi kunne for å rekke den. Vi kom akkurat med, og lillegull tråkket virkelig alt hun kunne for å hjelpe pappaen sin. Det var en stolt fire-åring som så at lemmen gikk opp bak henne.

Jeg falt forøvrig litt for bryggeområdet rundt Peppe’s i Moss, så det kan hende det blir flere sykkelturer på oss dit!

 

20120415-090405.jpg

20120415-090417.jpg

20120415-090430.jpgSjekk de nye skoa! Det var forøvrig bittelitt vanskelig å ta bilde mens jeg syklet selv 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

15 svar til Sykkeltur – til Moss!

 1. Lissi sier:

  Så smart med påhengsykkel.. Det har jeg faktisk aldri sett eller hørt om før (tror jeg). Dagen deres høres kjempekoselig ut -og så flink du er som klarer å motstå sjokolade på en lørdag! Jeg må ta skikkelig skippertak nå.. Blei litt for mye vanlig snop i påska, og noe ligger igjen (m&m’s) og jeg prøvde iherdig å gjøre slutt på posen igår -men gikk ikke gitt.. Nå får jeg bare glemme at den står der i skapet 😉 For nå er det slutt!

  Idag er det intervall økt på mølla 🙂 Men først frokost.. Har bakt iduns karbolett brød (det som har samme fargene som gjærposen). Prøvd det? Tilsatte litt goji bær på toppen jeg -håper det smaker godt!

  Ha en fin søndag!

  • Hei Lissi 🙂 Ja altså, så lenge jeg ikke har spist det på noen dager, går det greit. Men jeg har veeeeldig lett for å havne i en tralt med å spise litt sjokolade hver dag, fordi den er mørk, fordi det er lov, fordi jeg eeeeeeelsker mørk sjokolade. Så jeg må mange ganger ta en to-ukers stopp på sjokoladen. Det beste for meg hadde sikkert vært å ikke spise det, men det har jeg ikke lyst til!

   Jeg har ikke prøvd noen av brødene, jeg. Det er gjerne noe hvete/melsorter i de uansett, og da tåler jeg det ikke så godt (eksem). Så stort sett, med unntak av julefrokost omtrent, holder jeg meg unna. Men ja, det er sikkert godt!

   Heia deg som skal løpe intervaller! Jeg skal løpe i dag jeg og. Håper jeg får løpt ute. Det er litt grått her, så vi får se. Ha en fin dag, fine Lissi 🙂

 2. anjaholt sier:

  Se så fin jente, da! Det må jeg si! Nå er mine blitt 7 og snart 9 år. Vi merker stor forskjell når eldste gikk over til girsykkel…. Mon tro om vi må se etter en til 7- åringen også? Dårlig gjort å legge ut på sykkeltur når den minste må jobbe dobbelt så hardt… Løpesko til småttiser, blir det søtere? Ha en super dag (og så må jeg bare si at jeg ligger i senga mens mannen lager lavkarbo fotballfrues pannekaker og drikker kaffe, Tihi). God dag ønskes!

  • Litt enig med deg om 7-åringen altså! Det er jo typisk at barnesyklene er ganske tungtrådde, så barna har en tung jobb når man er på tur. Og du, så heldig du er! For en god mann! Håper dere får en flott dag 🙂

   • anjaholt sier:

    Og vi prøver jo å skape treningsglede her, ikke ta mote fra dem gjør vi vel? 😉 Ja, jeg er heldig, og de smakte godt også. Han er sjef på frokost, altså! Strålende dag til deg ønskes!

 3. Christine sier:

  Haha! Kjenner han som driver XXL i Moss så sjekke om de hadde en vilter 4 åring på besøk på lørdag😃. Ps! Vi kjøper også alltid sko til våre aktive barn der.

 4. Guro sier:

  Så flinke dere er til å komme dere ut på slike spreke «hverdagsaktiviteter»! Tror det kommer til å gi mange positive «minner» når jentene dine er voksne, og selv tar det med seg til sine fremtidige liv 🙂
  Hvis det ga noen mening ;p

 5. LovelyLiller sier:

  hørtes t som en flott tur. elsker å sykle 😀

 6. Lise sier:

  Så flinke dere er til å dra på turer og være aktive med barna deres 🙂 Så kjekt med nye løpesko da 🙂 og så smart med en slik påhengssykkel 🙂 Ha en fortsatt fin dag 🙂

 7. Trude sier:

  Den påhengssykkelen var virkelig smart! Kan jeg spørre om hva den kostet?

 8. -Marianne- sier:

  Ja, selvsagt, Moss-Horten ferga ja! Er jo opprinnelig fra Østfold selv og det er jo kjempepraktisk med ferge. Jeg synes vi burde slå ett ekstra slag for ferger, det er jo egentlig helt fantastisk opplegg…dersom man er heldig kan man faktisk sykle og kose seg en hel dag og nå helt andre områder enn hva vi vanligvis gjør! Tommelen opp for ferge, sykkel og å utforske litt nye områder!
  Snuppa di så superfornøyd ut, søt så søt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s