Yes!

Jeg løp 🙂

Det i seg selv er en bitteliten bragd. Jeg er veldig, veldig sliten i kropp og sjel etter den vonde siste tiden, og kunne ha lagt meg flatt på sofaen allerede rett etter jobb. Men jeg ville så gjerne prøve en liten løpetur.

Jeg har vært nøye med å spise næringsrik mat i dag. Egg, råkostsalat, coleslaw, ørret og paranøtter har stått på menyen i løpet av dagen. Og kaffe med kokosmelk 🙂 En stund før løpeturen drakk jeg litt kokosvann. Alt for at jeg ikke skulle gå rett i veggen når jeg skulle løpe.

Og for all del, jeg skulle ikke ut på langtur. Men jeg skulle løpe. Jeg bestemte meg for å løpe rundt 4 kilometer. Når man er såpass gåen i kroppen som jeg er akkurat nå, er det greit å ikke tøye strikken for langt. Det ble en nydelig opplevelse! 4 rolige kilometer, kroppen responderte fint og det var ikke blodslit. De nye skoene var gode å løpe med, og nå skal jeg glede meg til neste løpetur!

Og Marianne, takk for at du om og om igjen pusher meg litt♥

Og dere, kanskje får jeg anledning til å sette ord på hendelsene den siste tiden etterhvert. Men i kveld kjenner jeg iallfall at nå snur det, nå kan jeg begynne å gi slipp på sorgen jeg har følt.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

16 svar til Yes!

 1. marita sier:

  Ahhhh…. kjenner meg skikkelig igjen i det du skriver både om energityver og om sorg eller medfølelse man kjenner på med HELE seg! Glad for att du deler og setter ord på det!
  Også er den følelsen når man kjenner att nå snur det…kanskje….snart…. FANTASTISK! Eller andré ganger FIN fordi man må passe seg for det som kommer etter….! Lykke til og nyyyt denne lille go’følelsen! You go girl! :o)

 2. Linn Therese sier:

  Så flink du har vært!! 😀 Kjekt å høre at løpingen var en positiv opplevelse idag, så du slipper å grue deg til neste gang. Og jeg ble veldig glad av at det snur litt for deg nå. Ikke noe særlig at du har hatt det vondt en periode. Tenker på deg, og sender masse positive tanker avgårde. Klem til deg! ❤

 3. cecilror sier:

  Så fint å høre at du fikk jogget deg en tur. Ofte kan det sitte så utrolig langt inne, og ikke minst med tanke på det at du beskriver at du er i sorg, og går gjennom en tøff tid med en av dine nærmeste. Stå på. Du er tøff!:) Trening=overskudd pluss mye mye mer som du vet alt om.

  Sender en klem, og takk for at du motiverer meg også til å tørke støvet av joggeskoene. 3 uker siden sist… :/

 4. LovelyLiller sier:

  Flink du var som fikk deg en tur da 😀

 5. Birgitte sier:

  Så bra du kom deg ut!
  Vil sitere noe fra en kommentar fra Dagbladets flinke spaltist/journalist Ingvil Wedaa Tennfjord: husk at det lille også vil noe. Et kvarter kan være magisk. Det har blitt det nye mantraet hos meg, og hjelper meg ut og i gang – selv om det fremstår som lite og smått. Og det funker så innmari. Les mer her: http//tennfjord.files.wordpress.com/2012/01/kvarter.jpgr

 6. -Marianne- sier:

  Så flott, nå ble jeg glad! Tvilte ikke ett sekund på at du fikk en fin tur! Og supert at skoa funka bra.

 7. Kari sier:

  DET var godt å høre! Sender noen ekstra gode tanker og ønsker om sjelelig helbred! Kjennes nok deilig å komme i gang.
  Selv feirer jeg hver seier over dør-stokk-mila;-) Takk for at også DU er en stor inspirasjonskilde!!! Klem!!!

 8. Tini sier:

  Tenker mye på deg gode Cesilie! Takk for at du deler med oss, ekstra godt å høre at det går rette veien for deg, åsså går det mot lys og varme også nå, vil tro det er med å hjelper på det hele! Stå på, du er tøff og et fantastisk menneske! Stor klem fra Tini

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s