En anderledes påske

No man is an island, sier rollefiguren til Hugh Grant i filmen Gutter er gutter/ About a boy.

Jeg er alt annet enn en øy – jeg er i situasjoner med hele meg. Spesielt den emosjonelle delen av meg. For noen nær meg er dette en tøff periode, og jeg tar det inn over meg med hele meg. Jeg klarer ikke noe annet. Når noen nær meg opplever tøffe tak, blir jeg svært følelsesmessig påvirket.

Dette er andres historie, andres privatliv. Derfor kan jeg ikke fortelle det på en annen måte. Varme tanker fra dere mottas med dyp takknemlighet. Det trengs.

Hvis det blir litt så som så med blogging, hvis jeg glemmer å svare på kommentarer, så vet dere hvorfor. Jeg finner ikke ro.

Klem C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

18 svar til En anderledes påske

 1. Tone sier:

  Da er vi ganske like jeg og du, jeg blir også veldig følelesmessing involvert når noen rundt meg ikke har det bra. Jeg prøver å hjelpe og av og til tenker jeg at jeg skulle ønske jeg kunne ta litt av smerten ders slik at de kunne had det litt bedre… Håper det går bra med de det gjelder og at du midt oppi det hele tar deg tid til å ta vare på deg selv slik at du ikke sliter deg ut;) Ønsker deg god påske likevel;)

 2. synsegulla sier:

  Det du nå opplever er nok naturlig. Man føler sterk empati for dem man bryr seg om. Samtidig er det veldig viktig at dette ikke sluker deg. Dette handler ikke om deg. Du kan hjelp og støtte, men ikke ta den andres plass, og det må du forsone deg med. Husk at om dette er noe som kan bli en langvarig vanskelig situasjon, så vil du ha bruk for den styrken du har, og da må dui ikke slite deg ut i prosessen, da har du ingenting å gi. Vær nær men ta pause og hold avstand, gi deg selv små luftlommer (evt meditasjon ol). Ønsker deg en god påske selv om det er vanskelig nå. Mange varme tanker går til deg og de du har kjær.

 3. Lissi sier:

  Håper det ordner seg for den det gjelder! Sender deg en stor påskeklem 🙂 Håper du etterhvert klarer å slappe litt av og finne roen igjen! Men jeg vet det ikke er lett…

 4. under opplæring sier:

  huff,føler med deg ❤ Du er nok en go støtte for de som ikke har d bra kan jeg tenke meg.Jeg logget bare på nå for å skryte en oppskrift oppi været!Helledussen,fikk endelig taket på valnøtt maripanen! Gudd bedre,tror ikke jeg tenger og spise noe mat de nærmeste dagene fordi mitt daglige kalori inntak kommer nok til å basere seg på marsipanen!! humre…. Jeg prøvde først og lage de uten aprikos og m vanlijepulver,men blei ikke helt fornøyd,jeg har nemlig ikke sansen for dette borbon pulveret,synes d har ødelagt alt av smak når jeg har brukt det.Men spiste de fordet asså! 😉 Dagen etter kjøpte jeg aprikoser og sløyfet vaniljepulver,hadde 3 ss sukrinmelis isteden for 4 og DA! da satt de! Synes d smaker aller best og la de tine 5 min rett fra frysa faktisk,da blir deigen litt mer fast.Hjelpes,kommer nok til å legge på meg i påska! hihi…..trakk de selvsagt m 86% sjokolade……
  Snille du,takk for oppskrift! Og god påske til deg og dine.Håper d kan bli bedre for de du tenker på.
  klem

 5. Celina Stamper sier:

  Uff:( Ja, du får iallefall ha en strålende påske! 🙂

 6. Tini sier:

  Sender deg mange varme og gode tanker gode Cesilie!!! Du er et fantastisk godt og varmt medmenneske, det er det ihvertfall ikke vanskelig å merke, er nok utrolig godt for de dette gjelder å ha ei sånn som deg i sin nærhet!!! Håper du og dine kjære får en så god påske som dere kan oppi dette, vil fortsette å ha deg i mine tanker! Varm helsing og klem fra Tini

 7. gretapreta sier:

  Sender en klem ❤

 8. Ta vare på deg selv og ta en bloggpause om du trenger det – med god samvittighet. 🙂 Jeg tipper den/dem det gjelder er glad for å ha deg «med på laget».

  fortsatt god påske!

 9. Line sier:

  Masse varme tanker herfra til deg og den som står deg nær og som sliter nå.
  *klem*

  » Det er helt umulig å forklare,» sa Nasse.
  » Hva da ?» sa Ole Brumm.
  » Hvordan det føles å ha en så god venn som deg Brumm, «sa Nasse, «Du må bare føle det.» ♥

 10. Birgitte sier:

  Mange varme tanker fra påskefjellet til deg. Man skal ikke undervurdere hvor tøft det kan være å være veldig nær noen som sliter. Jeg støtter Synsegulla i hennes råd. Jeg har selv erfaring med dette, og det kan bli til en særdeles vanskelig greie både for den som gir for mye og den som sliter og får for store forventninger. Men først og fremst ønsker jeg alt godt til den og de som er midt i infernoet. Livet ER urettferdig.

 11. HanneM sier:

  Tror jeg kjenner igjen den følelsen. Har en tendens til å ta mye av andres smerte innover meg. Er blitt mindre åpen om egne problemer og plager med årene, så på den måten er jeg kanskje litt «øde øy».. Men liker bedre Halldis Moren Vesaas’s dikt: «Ord over grind», der hun beskriver vennskapet mellom to der de møtes ved ei grind. Hun sier at innenfor grinda er begge ensomme, og det sier meg noe om at ingen kan kjenne et annet menneske 100%.
  Sender deg en stor påskeklem.

 12. Jane sier:

  I hvert fald varme tanker herfra.

  Og så vil jeg lige nævne, at jeg omsider er blevet ejer af din bog. Og det er, må jeg nok sige, den lækreste bog, jeg længe har set. Hvor er det godt gået, Cecilie. Spækfyldt af lækkerhed. Jeg er meget imponeret. Hvilket jeg også skriver om her: http://www.madbanditten.dk/2012/04/06/fristende-lavkarbo-the-book/

  Kram fra Jane

 13. No.15 sier:

  Håper du finner ro i påsken.

  Klem, Lise

 14. E sier:

  God påske!

 15. HanneM sier:

  Etter å ha lest innlegget på nytt tror jeg at jeg må kommentere referansen til About a Boy, som jeg har sett endel ganger sammen med elevene mine. Mener å huske at rollefiguren til Hugh Grant sa «I am an island, I am f***ing Ibiza». Mens sitatet «no man is an island» tilhører den britiske poeten John Donne, han skrev det så tidlig som i 1624. Det sitatet er nok også mest kjent. Beklager, jeg hater å bruke «rødpenna», men av og til må det bare ut. (Gammel yrkesskade, antakelig..) 😉

 16. Linn Therese sier:

 17. Takk, fine dere. Det er forferdelig tunge dager, og det er godt å lese gode ord 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s