Spørsmålsrunde…

Herregud, hjelp!

Jeg har prøvd å bla meg bakover denne uka og svare på kommentarene deres. Jeg har vært bittelitt (!) treg til å svare på kommentarer i det siste. Rett og slett fordi tida flyr, og familien vil helst at jeg gjør mer enn å bare sitte foran pcen… Men det er vanskelig å bla bakover i kommentarer, de hopper hit og dit, og det er ikke en egen oversikt over kommentarer jeg ikke har besvart. Jeg leser og setter stor pris på alle kommentarer, men noen ganger når jeg skal svare, finner jeg de ikke igjen.

Såååå, derfor gjør jeg noe jeg ikke har gjort i løpet av bloggens levetid. Jeg åpner for en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil, så svarer jeg så godt jeg kan. Nå har jeg jo ferie og litt ekstra tid 😉 (Og nå fant jeg ut hva som gjør meg ukomfortabel og nervøs – dette ;))

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

18 svar til Spørsmålsrunde…

 1. cecilror sier:

  Hvordan er det koststudiet du tar? Hva spiser du til frokost? Variasjon? Hva tenker du om brunt sukker (kokosblomstsukker), noen mener det har høy GI, både det og honning?

  Har du noe råd mot cellulitter?

  Klem Ceciie 🙂

 2. Bente sier:

  Hei

  Har et spørsmål om platåer. Har stått på et vektplatå rundt et år nå. Jeg gikk ned mye ganske fort, 18 kilo på 8 måneder. Så ble det bråstopp. Har nå mellom 10 og 15 kilo før jeg når normalvekt.

  Har sjekket kosten min og den er omtrent uforandret. Har liten lyst til å begynne å telle kalorier da jeg har dårlig erfaring med det fra før. Har hatt et år med mye stress og smerter som absolutt kan ha en påvirkning.
  Venner/bekjente som ikke ser meg så ofte påstår at jeg har gått mere ned i vekt men vekten og målbåndet sier ikke dette. Kan det være at kroppen tar en pause ?
  Har prøvd å lese rundt på forskjellige blogger uten å finne noe godt svar. Har du noen erfaring/tips ?

  klem Bente

 3. Rita sier:

  Syntes ikke du skal ha dårlig samvittighet:) Du gjør en kjempejobb for dette emnet! Har fått masse impulser fra deg! Men har et spørsmål ang søtningsmidler. Bruker du noen ganger stevia i tillegg til sukrin?…eller andre typer? Synes jeg får en veldig kjølig smak i munnen når jeg kun bruker sukrin.
  Ha en flott påskeferie,og kos deg med familien din:))

 4. under opplæring sier:

  hei!Satt og bladde i boka di i stad og hadde fryktelig lyst til å lege vafler og valnøttmarsipan.men der stor at man skulle bruke hjemmelaget mandelmel,jeg har kun butikk kjøpt,skal jeg bruke samme mengde av det.???Har det lyse mandelmelet fra funksjonell mat. (iKKE D FETTREDUSERTE)

  • E sier:

   Jeg lagde vafler etter Cecilies oppskrift i går, med mandelmel fra funksjonell mat (det som er fettredusert…). Brukte de samme målene i oppskriften og vaflene ble så gode! Gled deg 😉
   Og takk for en god oppskrift, Cecilie. Når sant skal sies var jeg litt skeptisk. «Kan dette smake vafler, da?», liksom, men det kunne det! Ble positivt overraska! 🙂
   God påske! 🙂

 5. Barbro sier:

  Kan du ikke lage en middagsbok, med litt samme konsept som «kose» boka di 😉 Med enkle, kjappe retter… med mye basisvarer… som kan gi inspirasjon for de som synes lavkarbo middagene blir veldig ensformige 😉

 6. Stoffskifte... sier:

  Lyst til å skrive litt om lavkarbo og lavt stoffskifte? Hvis du har kunnskap om det, da… 🙂
  Kan man spise seg frisk av lavt stoffskifte? Noen som har erfaringer å dele?

 7. Kristi sier:

  Hvordan kan man merke om man er i ketose og hvor lang tid tar det før kroppen slår om? Hvis jeg spiser LCHF med mye fett og grønnsaker hele uken, men tar en øl eller to i helgen og spiser litt brød e.l. hvor skadelig er det da for kroppen i og med at jeg har lest en del om at man ikke bør blande karbohydrater med high fat?

 8. Nybegynner sier:

  Når man leser innholdsfortegnelsen å matvarer står det ofte: Karbo…..g derav, sukker…..g og sukkeralkoholer ……g. Hva av dette skal vi passe på. Er sukkeralkoholer ok?

 9. Anette sier:

  Hei. Min første kommentar hos deg, men ikke første besøk. Jeg tåler dårlig mandler, og mange oppskrifter inneholder mandelmel. (Det er pga eksem jeg tåler det dårlig. Noe jeg håper omlegging av kosten kan hjelpe på)
  Mitt spørsmål er om du kan si noe om hva en kan erstatte mandelmel med? Er kokosnøttmel alltid greit?
  Jeg ønsker meg også en lunch/middagsbok fra deg. 😉 Kommer det?

 10. under opplæring sier:

  når jeg bestiller på herb for under 200 kr står d at jeg må betale neste 180 kr i frakt! Stemmer dette?????

  • Uffda! Husk at vektgrensa er ca 1,8 kilo. Da har du antagelig gått over den! For å få billigste fraktalternativ, må det veie under 1,8 kg:)

   • under opplæring sier:

    oki!Takk for svar,Jeg så dette før jeg bestilte asså,så ingen skade skjedd!!:) Men tenkte d var lurt og spørre deg om dette var normalt. Hadde lyst å bestille goiji bær,pekan nøtter,cocos olje og noen kjærligheter til ungene men,….da blei d vel for tungt d da.Fillern! 😉
    Sjesser litt på og lage valnøttmarsipan m sjokolade trekk,men kan jeg da bruke min kaffibønnekverna mi til å finmale valnøttene eller blir dette for hardt slik at det frigir for mye fett i de?Leste at noen hadde slike problemer.Har ikke slik gammeldags kvern seddu. Vil du si at denne marsipanen er bedre en vanlige?
    Og en siste ting,holder du vekta di stabil???Eller svinger du opp og ned?Jeg veier meg slavisk hver dag og ser jeg etter en held m diverse småutskeielser hopper fort opp en kg eller to.Lurer på åssen dette går til sommeren.Er liksom min første sommer på dette kostholdet!Datt av i fjor,styra og tenkte for mye da tror jeg.Skal prøve å ikke tenke så mye i år som flere har rådet meg til.Bare ta d litt ettersom og håpe d går bra :))))
    Jaggu med godt vi har DEG OG DIN BLOGG !
    🙂
    Ha en strålende kveld

 11. Lill sier:

  Jeg har lagt om kostholdet og gått ned 12 kg og to buksestørrelser, men nå merker jeg at jeg skeier ut mer og mer. Det blir litt karbo her og der, jeg kommer liksom ikke helt igang igjen. Jeg har tatt tipset ditt med trening,(nå er det 8 treninger igjen til jeg kan kjøpe meg nye joggesko):))). Men med maten er jeg ikke så streng som jeg har vært. Har du noen tips /råd for å komme igang igjen..????

 12. No.15 sier:

  Hei!

  Jeg har sendt deg en mail for ikke så lenge siden ang. begynne på lavkarbo igjen – og amming. Fikk du den? 🙂

  Klem, Lise

 13. kristine sier:

  Spiser du godteri i helgene?
  Hvordan trener du ute?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s