Påskeferiemorgen:)

God lørdag! God morgen 🙂 Vet dere, nå har jeg påskeferie! Både ungene og jeg. Det er sååååå nydelig akkurat nå!

Jeg har ikke vært sliten, men de siste dagene har muskulaturen i rygg og skuldre knytt seg godt. Jeg har ikke trent på to uker, og så raskt får jeg svi.

Vi skal bare være her hjemme. Min mann jobber en del. I tillegg er jeg nå telefonvakt 24/7. Noen veldig nær meg skal snart føde, og jeg skal ta meg av barnet de allerede har når det skjer. Jeg er jo verdens trøtteste om natten, men jeg er klar til å rykke ut da også om jeg må 🙂

Jeg elsker å være hjemme i ferier jeg. Og det aller, aller beste er å ikke ha på vekkerklokka! Vi jentene skal kose oss med familie og venner, og jeg har lovet minstejenta at vi skal dra på idrettsbanen å løpe litt.

Løpe ja…  Det har vært lite løping her i det siste. Rett og slett fordi jeg fikk vondt i leggen da jeg prøvde sist, og bestemte meg for å vente til nye sko er på plass. Og snart får jeg nye sko, dere! Et par lettvektere er på vei! Jeg får de nok kanskje ikke før over påske, men det blir jammen spennende! Da skal jeg ut i skogen og øve meg på å løpe med next-to-barefoot-shoe.

I tillegg skal jeg bestille en mengdetreningssko for å variere litt. Men det er så vanskelig å velge…. Er i tenkeboksen litt til.

I går gikk jeg litt bananas på iherb… Jeg bestilte et produkt jeg egentlig ikke trenger, men begrunnelsen var så god. Jeg elsker jo mørk sjokolade, men synes 70% er i overkant søt. 86% har de imidlertid ikke på alle butikker, så noen ganger må jeg kjøpe 70% selv om jeg har lyst på 86%. Dere forstår problemet? Iherb har nå fått lekre bokser med 10 plater Green & Black’s organic sjokolader… Se her:

Bildet er linket. De har tilsvarende bokser i alle smakene, blant annet med espresso, med appelsin med caramel og hvit sjokolade. En boks koster 33.60 dollar, altså rett over 190 kroner (19 kroner per 100 gram). Det er en god pris for økologisk fair trade sjokolade!

Her skinner sola allerede. Dette blir en nydelig dag, tror dere ikke? Ha en skjønn dag, alle sammen!

PS: Hvis du ikke har handlet på iherb før, får du rabatt hvis du bruker min kode CEC253. Det er 5 dollar rabatt for kjøp under 40 dollar, og 10 dollar rabatt for kjøp over 40 dollar. Det betyr at du kan legge varer for inntil 45 dollar (litt over 250 kr) og 1,8 kilo i kurven din! Og man får mye for pengene på iherb! Klikk deg inn på iherbkategorien på høyre side her i bloggen for å se tips til gode produkter!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Morgenprat, Småplukk. Bokmerk permalenken.

22 svar til Påskeferiemorgen:)

 1. Heidi sier:

  Den sjokoladen er god! Det er den beste 85% sjokoladen jeg har funnet her i Australia, og den selges heldigvis i en del matbutikker her.
  Det er veldig deilig med hjemmeferie. Kos deg!
  Jeg har planer om aa lage litt godt til paaske fra boka di 🙂

  Heidi

  • Ha en nydelig påske down under! Tenk at det fins et eksemplar av boka mi i Australia 😀

   • Heidi sier:

    Boka di kom ned hit til jul fra mamma i Norge – etter oenske fra meg 🙂
    Her begynner paasken paa fredag, torsdag er vanlig arbeidsdag her. Men det skal bli veldig godt med en langhelg!
    Det var forresten i paaska i fjor at det gikk opp for meg hvor daarlig kroppen min likte karbohydrater, etter at jeg spiste ‘hot cross buns’ (hveteboller som blir brukt til paaske her nede) til nesten hvert eneste maaltid et par dager, etter at jeg hadde spist ganske lite broedmat og sukker siden jul. Gubbanoa saa daarlig jeg foelte meg!
    Etter en god del lesing kuttet jeg i mai allt av broedmat, sukker, ris, pasta etc ut av maten min, og det tok ikke mange dagene foer jeg fikk merkbart bedre energi. Etterhvert fikk jeg roligere mage og har hatt mye mindre problem med inflammasjon i skulder/nakke/arm. Gikk ikke noe serlig ned i vekt, men det var heller ikke motivasjonen min (selv om det ogsaa trengs). Bounty sjokoladen din var redningen naar soetsuget kom innimellom! 🙂

   • Man føler seg jo helt elendig hvis man går på en smell, særlig søt hvetebakst! Men samtsidig oppdager man jo da hvor negativt slik mat er for kroppen. Takk for kommentarer – gøy å bli litt kjent!

   • Heidi sier:

    Ja, det var en kjempe ‘eye-opener’! 🙂

  • BK sier:

   Måtte bare legge igjen en kommentar her. Så kult at det finnes flere norske lavkarbere i Australia 🙂 Hvor i Oz befinner du deg? Jeg er i Brisbane. Det er fint at vi har Cecilie sin geniale bakebok så vi kan kose oss, i et land hvor alt er lav-fett og spekket med sukker 😉

   • Heidi sier:

    Hei BK! Jeg bor like utenfor Sydney. Saa kjekt at det er andre norske her som spiser lavkarbo! Det er ikke saa mange her som spiser slik! Alle her er jo kjemperedde for allt som har fett i seg – jeg blir sett rart paa naar jeg vil a ‘full cream milk’ i kaffelatten min 🙂
    Har du klart aa finne vaniljepulver her? Jeg har spurt i hver eneste helsekost forretning jeg kommer over, men ingen har det.

  • reiseloppa sier:

   Heidi: Nei, jeg har ikke lyktes i aa finne vaniljepulver i Brisbane heller. Men leste paa lavkarbo.no at man kan bestille fra gojiking, og det har jeg tenkt aa proeve (iherb har ikke vaniljepulver). Om jeg faar det gjennom tollen gjenstaar jo aa se. Men jeg hadde med meg vaniljepulver fra Norge i jula, og det var greit, saa jeg krysser fingrene…

 2. Lissi sier:

  Heldige deg 🙂 Jeg skal nå nyte to fridager for deretter å jobbe to -så blir det ferie på meg også!

  Nydelig lørdag her idag! Mannen jobber, men jeg og barna skal sammen med en del mammaer fra barnehagen til Sindre ut på tur og grille. Eller dvs, de skal grille.. Jeg har laget med eggeomelettwrap som jeg har fylt med philadelphiaost, røkt laks, rødløk, dill, litt CC og pepper.. Gleder meg til en formiddag ute i naturen 🙂

 3. Heldige du 🙂 Ønsker dere en skikkelig god hjemmeferie! (Jeg også eeeelsker hjemmeferier….)

  Jeg har ikke ferie – skal jobbe man + tir, og mannen skal jobbe ons + tor, så da har jeg begge ungene alene de dagene.. Og husker ikke sist jeg ikke ble vekket av et eller to barn før kl 7…

  Om jeg syns litt synd på meg selv? JA!. 😉 Så må ta meg sammen og få opp humøret snart… (Det hjalp litt med en kopp kaffe….) 🙂

  • Jeg synes liksom at du akkurat har fått baby, jeg! Er du på jobb igjen? JA, det er litt synd på deg! Hvis det er en (fattig) trøst, sover jeg sjelden lenger enn syv. Unntaket var da vi stilte klokka. Klokka på iphonen min stiller seg automatisk, så jeg trodde jo lenge at Mira faktisk sov til åtte. Men neida, det var åtte ny tid. I dag var vi ute av senga kvart på syv. Ikke rart jeg helst legger meg tidlig! Og du får lov av meg å synes synd på deg selv!

 4. Åååh, jeg ELSKER Green & Black’s 😀 Håper du får en kjempefin påske ❤

 5. Tine sier:

  Hei liker bloggen din , og innleggene dine , send de til førstesiden av bloggavisen min og stem de fram så får du flere som kommenterer 🙂 (trykk url min ) vi sees

 6. BK sier:

  Cecilie og Heidi: Da finnes det i hvertfall to eksemplarer av den rosa bakebibelen i Australia, jeg har også en som er flittig i bruk 😀 Min australske svigersøster bladde i den i jula og syntes den var kjempefin. Hun syntes det var veldig synd at den ikke finnes på engelsk – enda 😉
  Kan skrive under på at den Green and Black-sjokoladen er kjempegod!

  Hilsen en trofast leser i Australia (Brisbane)

 7. Hvor mye karbo er det i Green and Black sjokoladen? Må vi trekke fiber fra total carbs? I såfall kommer den på 27,5g pr 100g.

  • Stemmer. Æsj, det var ganske mye, nesten som 70% her hjemme. Jeg antok at det var like «lite» sukker i denne som i Freia 86%, rundt 19 gram. Godt jeg er på sjokoladeavvenning, og lar den ligge trygt i kjelleren 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s