Jeg er i VOF:)

Boka mi er anmeldt i denne utgaven av Helsemagasinet Vitenskap og Fornuft. Det handler om barnebursdag, og noen oppskrifter er også presentert.

I den fine anmeldelsen står det: i tilfelle du tviler: Fristende lavkarbo er allerede årets mest leste bok i min husholdning.

Åååååå, jeg ble så stolt, jeg! Som vanlig er det masse annet interessant i VOF. Jeg tror jeg har lest samtlige utgaver, faktisk. Leser du det?

20120330-165144.jpg

20120330-165156.jpg

20120330-165202.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til Jeg er i VOF:)

  1. thilde sier:

    Hei, jeg har boken din stående i bokstativ i vinduskarmen- den er så lekker å se på. Dessuten driver jeg snikinnføring på jobbing… Sist tilstelning hadde jeg med meg grove nøttekjeks, denne gangen bakt med tranebær. Kollegaene mine synes jeg har med så god mat. Hadde med boka di i dag og det er mange som har sett i den. De blir veldig begeistret. En av kollegaene skulle ha oppskrift til sin mor som har diabetes. Jeg tenker at det er greit å starte i det det små. Nå er det natt, jeg har spist supergod tapas på påskefest med jobben og drukket masse vin. God påske :)l

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s