Hurra for Caroline!

Fotballfrue Caroline har virkelig fått en fantastisk lansering av boken sin! Mange av dere følger jo bloggen hennes og vet dette allerede. Men i morgen er hun invitert til Senkveld! Det er stort – men det skulle jo bare mangle som landets største blogger. Tidligere i vinter slang Harald en kommentar om lavkarbo til Thomas. Noen som hørte det? At T spiste lavkarbo?

I tillegg er hun i Det Nye nå. Til og med på coveret. Gratulerer med all suksess, Caroline!

Bildet lånt fra fotballfrue.no

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

9 svar til Hurra for Caroline!

 1. Feit Mann sier:

  Jeg for min del lurer på hvor mange LCHF oppskriftsbøker det egentlig er plass til. Ikke for det, LCHF fungerer brilliant for de som orker det, så det er godt vi har slike som «Fotballfrue» til å fronte LCHF, og ikke bare la det dø ut som en trend.

  • Hehe 🙂 Jeg aner ikke hvor mange det er plass til. Jeg gjetter at noen kommer til å snu det mer mot naturlig mat-uttrykk selv om det egentlig er liberal LCHF, så blir det plass til flere 😉

 2. Flinke Caroline! 🙂

 3. snitzel sier:

  Hørte Harald sa at Thomas spiste lavkarbo ja. Skal se senkveld som vanlig, det blir jo spennende å se og høre.

 4. Så moro! Jeg er ikke så ofte innom bloggen hennes da det blir mye outfits og lite om kosthold, men de oppskriftene hun har er veldig bra.

  Visste ikke at Thomas spiser lavkarbo.. kanskje jeg må se senkveld 🙂

 5. Lissi sier:

  Jo, det fikk jeg med meg her.. At Thomas spiser lavkarbo -men om han gjør det enda vet jeg ikke, er jo noen programmer siden 😉

  Jeg kikker innom Carolines blogg daglig. Er enig med Helen i at det er mye outfits,sminke og lite kosthold -men synes bloggen hennes er flott å følge selv om ikke alt hun blogger om interesserer meg like mye! Og så har hun jo ikke noen kostholdsblogg heller, så kan jo ikke forvente at hun skal proppe den full av det 😉

  Boken hennes har jeg tenkt å gå til anskaffelse av -er noen oppskrifter hun har «holdt igjen» på bloggen som jeg er spent på 🙂 Og må selvfølgelig se senkveld i morra 🙂

  • Jeg begynte å følge bloggen da jeg skjønte at hun skulle utgi bok på samme forlag som meg 😉 Rart med det, nå klikker jeg meg inn hver dag – og drar kanskje opp alderen på gjennomsnittsleserne 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s