Ps

Det forrige innlegget virket kanskje litt mer alvorlig enn jeg tenkte over da jeg la det ut. Einar leste nemlig og sendte meg straks en sms, for han fikk klump i magen og lurte på om det sto ille til med oss. Men det gjør det ikke, altså!

Jeg mente bare at vi alle har små og store energityver i løpet av en dag. Akkurat nå opplever jeg en stor, uten at jeg kan skrive om det her. Og det berører bare meg indirekte, så det er fint med oss. Men jeg bekymrer meg lett for andre, og akkurat nå er det litt bekymring- tidenes energityv!

Bare en liten oppklaring, i tilfelle noen oppfattet innlegget på samme måte som Einar 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

9 svar til Ps

 1. Hege sier:

  Klem til deg 🙂

 2. Line sier:

  Syntes innlegget ditt var fint jeg, og traff spikeren på hodet for meg i disse dager i alle fall. Og jeg oppfattet det ikke som at det var noe galt fatt noe sted, bare en grei måte å forklare ting på, hva man faktisk opplever. Jeg merker selv jeg sliter med en stor energityv om dagen, så da å få frem forslag til positive ting, det var bare supert.

  Håper din energityv forsvinner fort for både deg og den det gjelder 🙂

 3. Tini sier:

  Syns forrige innlegg var veldig bra og fint skrevet, skjønner godt hva du mener og har opplevd dette selv i perioder! Tenker på deg gode Cesilie! Klem Tini

 4. siv sier:

  FLOTT at du setter ord på ting… jeg er også inne i en slitsom periode..og det har flere faktorer her og. Greit å få sakt fra.. 🙂 Lykke til videre!

 5. Jeg tolket det ikke sånn som Einar. 🙂

  Jeg syns det er supert at du tar opp sånne temaer! Fortsett gjerne med det – vi er mange som trenger det. 🙂 Mine tidstyver for tiden er lite søvn (har to barn på 0 og 3), jobb/barn/ektefelle/venner-balansen som jeg ikke finner helt, tidvis inntak av sukker (argh..!!), og dårlig samvittighet for alt jeg ikke får gjort. Har ikke kommet helt fram til en løsning ennå, men har tatt tak i sukker-problemet (igjen..), og håper det andre kommer litt av seg selv da.. For døgnet har nok timer om bare energien er på plass! 🙂

 6. Kari sier:

  «For døgnet har nok timer om bare energien er på plass! » (Sitert) DET har jeg faktisk ikke sagt høyt før, men det er jo såå sant!!! Takk!!:D

 7. Andrine :) sier:


  I’m so Excited 😀

 8. birgitte sier:

  Bloggen din er en ekte energigiver, Cecilie!
  Kunne skrevet mye om mitt livs energityver… Det var flere før, har blitt flinkere på å sette grenser. Har innsett at det meste kan tappe meg for energi, også de positive, gøye, sosiale tingene, hvis jeg ikke sørger for nok søvn, alenetid, trening, rolig tid. Og jeg har også hatt min andel mennesker som har sugd ut energien min. Takk for bra innlegg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s