Intervju med fotballfrue på NRK Østafjells

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen utgir bok på Lille Måne forlag. Jeg har ikke sett boka hennes enda, men vet den inneholder tekster, treningstips og oppskrifter. Det er en form for dagbok, som følger Caroline gjennom et år.

I den forbindelse er hun blitt intervjuet av NRK Østafjells. Intervjuet kan du se her: http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/301012/

Alle Carolines oppskrifter er uten mel og sukker, både hun og mannen spiser LCHF/lavkarbo. Min kjære kusine Live som designet en bok for første gang du hun designet min, har også designet Caroline sin. Flinke Live!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

2 svar til Intervju med fotballfrue på NRK Østafjells

 1. HELSEKOSTEN sier:

  Jeg har fulgt litt med på bloggen hennes. Hun skriver godt og det er moro å se at hun inspirerer andre! Virker som mange trener og spiser mer lavkarbo fordi hun er så flink til å dele sin entusiasme med leserene hennes! Man blir jo gira av sånt!
  Tror kanskje jeg til og med skal kjøpe meg boken selv jeg! Jeg kan jo selge den i butikken min.

  Forresten så solgte jeg en av bøkene dine i går. Kunden var helt i hundre da hun så at jeg hadde den. Kult.

  klem fra melissa

 2. Liller Gold sier:

  Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s