Herlig morgen!

Takk for at dere lager en så koselig morgen for meg! Det er så artig å lese ordene dere skriver om dere selv! Selv om noen av dere faktisk går i fella og nevner egenskaper dere har som ikke beskriver personligheten 😉

For meg er dere en stor gjeng som er varme, inkluderende, positive, oppmuntrende og støttende. Tenk det! For meg som blogger, betyr dere disse ordene. Fordi du leser, fordi du legger igjen et spor, fordi du sender en positiv tanke. Et sommerfuglvingeslag som skaper noe positivt hos meg som blogger.

Ha en strålende dag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

2 svar til Herlig morgen!

  1. Poltri sier:

    Litt morgen – midt – på – dagen prat fra meg også. Jeg koser meg med hjemmelaget lavkarbo bounty og drikker kaffe. Leser bloggen din og blir glad for den og generelt glad for hele blog sfæren

  2. Liller Gold sier:

    Ha en super dag du å!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s