Sofia 12 år!

Foto: Frank Oknes

Fotos: Frank Oknes

Min elskede Sofia er 12 år i dag♥

Sofia og jeg har en spesiell historie. Jeg ble alene med henne ganske raskt, og måtte med ett bli mye sterkere enn jeg var.

Det har gitt meg en helt spesiell visshet om hvor mye styrke som bor i meg og oss alle. Vi har mye å hente fram når vi må.

Det har gitt oss et helt spesielt bånd. Det gir meg en spesiell følelse av samhørighet og takknemlighet, det at det bare var oss to så tidlig. Mye av styrken og tryggheten jeg har i meg, skyldes det at hun kom til meg ♥

Jeg blir svært følsom og rørt på bursdagen hennes, fordi minner på godt og vondt dukker opp. Men sånn er det bare. I ettermiddag skal vi ha familiebursdag, og jeg gleder meg til å feire lille, store gullet mitt♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

11 svar til Sofia 12 år!

 1. Line sier:

  Gratulerer med dagen Sofia 🙂

 2. Siv Hauge sier:

  Gratulerer så mye med dagen til Sofia ❤

 3. Lissi sier:

  Hipp Hurra for Sofia! Gratulerer med 12 års dagen!!

 4. Tina sier:

  Hipp,hipp hurra for Sofia flotte jenta. Håper at dere får en minnerik dag med familie og venner.

 5. Tiko sier:

  Så nydelig hun er 🙂

 6. Birgitte sier:

  Gratulerer så mye med den utrolig nydelige 12-åringen din!

 7. -Marianne- sier:

  Gratulerer med storjenta! Spennende alder:)

 8. Malin sier:

  Hurra for Sofia! 🙂 Kjempefine bilder!

 9. Tusen takk, alle sammen 🙂

 10. idamholm sier:

  Gratulerer så mye til dere begge med gårsdagen 🙂

 11. Mona sier:

  Og jeg blir rørt av å lese om det du skriver om deres bånd. Å få barn er (eller kan i alle fall være) tøft, selv om det er fantastisk. Jeg har mange ganger tenkt jeg er glad jeg ikke er aleneforelder – men det er klart man klarer det om man må. Gratulerer med overstått for Sofia!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s