Mmmmm…

Bursdagsfeiringen er over, og roen senker seg. Jeg serverte en salig blanding av høy- og lavkarbo, og har storkost meg med vaniljeis med sjokoladebiter, is med bjørnebær og ostekake med sjokoladebunn og gelelokk. Mmmmm! Hvem trenger sukker og mel?

Foto: Frank Oknes

Jeg har ikke laget isen siden fotoshooten i sommer. Jeg er nemlig ikke så glad i is selv, men nå hadde jeg virkelig lyst på. Oppskriften er jo selvfølgelig fra boka mi. Det som er litt artig, er at når jeg nå tar fram oppskriftene og baker, blir selv jeg nesten litt overrasket over hvor enkle oppskriftene er- i tillegg til at det smaker sååååå godt! Det var viktig for meg å lage enkle oppskrifter, og nå ser jeg jo virkelig at jeg klarte det!

Dere som har sett siste KK, kjenner kanskje igjen knallrosa neglelakk? Nå har jeg slått til på taxfree og kjøpt knallrosa leppestift og ferskenfarget neglelakk… Skikkelig colourblocking? Tør nesten ikke legge ut bildet, menmen. Neglelakken synger på siste verset, og leppestiften er mer rosa egentlig:

Jeg handlet som sagt en del på taxfree forrige helg… Neglelakk, leppestift, foundation, 2x øyeskygge, hudkrem, mascara… parfyme… og det er det jeg kommer på i farta. Jeg er ikke blitt vant til ferskennegler enda, men synes det er gøy med litt farger. Også på sminken til voksne meg 🙂

Ha en herlig mandagskveld! Takk for gratulasjonene til hjertet mitt! Dere er gull♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til Mmmmm…

 1. Jane sier:

  Smukke Cecilie. Og også dejlig is 😉

 2. HELSEKOSTEN sier:

  Jeg var nesten litt skuffet over at du ikke kom ned til Spania for Tunsbergkurset som er denne uken. Hadde håpet å treffe deg!
  Kul neglelakk forresten. Jeg slo til selv med knallrosa for en tid tilbake. Føles litt merkelig og dollete ut men alle sier det er kult så jeg tror jeg bare må venne meg litt til det!

  Klem
  melissa

 3. Helle sier:

  Morro at man kan lage så mye lekker mat med lite karbohydrater 😀

 4. Mette sier:

  Rosa neglelakk? Merke? Må ha!:-)

 5. Er helt enig med deg at oppskriftene i boken din er enkle og SUPERGODE! 🙂 Har spist lavkarbo i en måned nå, og boken din er blitt flittig brukt! Har aldri følt meg bedre:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s