Gymtime i bursdagen;)

Min lille, store elskede Sofia blir 12 år i morgen! Fra i går til i dag har hun hatt venninnebursdag. Det var en liten bursdag ettersom det skulle være med overnatting, fire frøkner i tillegg til Sofia selv. Jentene som kom var alle supersporty håndballjenter, og Einar og jeg fikk kjørt oss i gymmen.

Vi startet nemlig feiringen med en gymtime! Vi dro ut på jobben min (er jo lærer ;)). Mor dro i gang anlegget, og etter litt løpeoppvarming (stolleken med rokkeringer, veldig gøy), spilte vi chirocco og innebandy. Einar med to av jentene mot meg og tre av jentene. Utrolig gøy, jentene var jo imponerende flinke. Også så mye løping det blir når man er få på banen… Vi voksne var virkelig svette – jentene og, takk og pris. Jentene fikk avslutte med salto på tjukkasen. Det tør ikke jeg. Jeg er redd for det meste som medfører at føttene letter fra bakken samtidig som hodet beveger seg nedover.

Jentene hadde det kjempegøy. Mange skoler leier ut gymsalen så dette kan være en ide for flere, og det var virkelig en fin måte å starte bursdagen på. Jeg mener, før spising i det uendelige, sminking, innspilling av musikkvideoer, film, gladiatorene og skravling – og snop.

Jeg er veldig lei for at jeg ikke fikk tatt bilder. Jeg var jo i farta selv. Men jeg ser at det er litt manko på bilder om dagen, så jeg skal skjerpe meg!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Tips. Bokmerk permalenken.

6 svar til Gymtime i bursdagen;)

 1. Lammelåret sier:

  Gymsalbursdag er veldig populært blant barna her jeg bor. Det er så bra å inkludere aktiviteter slik at det ikke bare blir spising og sitting.

  Gratuleer med 12-åring!

 2. Birgitte sier:

  Det høres jo storveis ut! Må være litt ekstra stas med en mamma som er gymlærer:-) og høres ut som det ble en god treningsøkt for voksne og. Dette skal jeg ha med i idébanken!

  • Birgitte sier:

   Hei igjen, måtte bare spontant skrive noen linjer! Har akkurat sett Brenners program om Horten (i opptak), og det var så artig siden jeg plutselig føler jeg har fått et slags forhold til Horten gjennom deg. Satt og håpet hele programmet at du skulle dukke opp, men NRK hadde vært litt for dårlig på Horten-researchen til å klare å fange deg opp, Hortens lavkarbodronning, dessverre!! Men mange andre fine folk da. «eple-Jennifer»! Herlig dame. Må ta en tur innom Horten en gang, kjenner jeg. Har jo aldri vært der. Virker som en veldig koselig by.

   • Hehe 🙂 Hun fotografen er kona til min fotograf, og boka hadde akkurat ankommet da han spilte inn. Det handlet vel mer om de som bidro til å skape byens sjel 😉 Jeg skal si til Jennifer hva du skrev, det var koselig. Du skal få full oppvartning av meg hvis du kommer! Klem 🙂

   • Birgitte sier:

    Jeg er sikker på at du bidrar mye til Horten sjel, søta!
    Takk for invit:-)

 3. Lise sier:

  Hørtes ut som en kjempeflott bursdagsfeiring 🙂 Gratulerer til 12 åringen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s