God morgen :)

God morgen 🙂

Dere trodde kanskje jeg sov litt lenge for en gangs skyld? Neida. Jeg har blitt vekket jevnlig gjennom natten, sist gang klokka halv syv. Takk og pris har jeg lagt meg tidlig hele uka, så jeg har litt å gå på. Jeg har krøpet opp i senga rundt ni, og sovnet til og med før halv ti en kveld. Dermed har det ikke blitt så mye tid til bloggen. Men kroppen har helt tydelig trengt det. Nå blir det en runde med spirulina for å vekke meg litt igjen. Vårslapphet – kanskje jeg lider av det?

Jeg har allerede vært ute på storshopping. Sofia blir 12 år på mandag, og i dag skal vi ha jentebursdag. En liten gjeng jenter kommer allerede halv tre. Vi skal ha gym, før vi skal hjem og spise taco etterfulgt av fruktbiter med sjokoladesaus. Jentene skal overnatte, så det blir full rulle.

Og derfor har jeg allerede vært ute og handlet. Det skal da bakes litt også. Lavkarbo, høykarbo, melkefritt, glutenfritt. En salig blanding 😉

Ha en nydelig dag, kjære dere. La solen skinne på deg♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

5 svar til God morgen :)

  1. Birgitte sier:

    Så flink du er til å legge deg tidlig! Lurt, lurt, lurt:-) jeg lurer på: hvordan arter gym seg på en barnebursdag? Det har jeg aldri hørt om. Apropos baking. Forrige uke hadde vi vinterferie på fjellet. Jeg dro oppover med bilen full av lavkarboingredienser, blender og din kokebok. Når jeg er på fjellet får jeg alltid bakegløden over meg. Produserte følgende fra den fine boka di: begge typer brød, knekkebrød, valnøttmarsipan, fudge, fruktnøtt, chocolat chip cookies og mandelboller. Ikke verst, hva:-) mine store favoritter var: din mors brød, knekkebrødene, fruktnøtt, mandelboller og valnøttmarsipan. Mmmmmm! Men jeg og sukrinen blir ikke helt venner i fudgen og cookiesene. Men det gjør jo ikke så mye, så lenge jeg finner andre favoritter. Ha en fortsatt god helg!

  2. Catrine sier:

    Ikke helt «on the topic», men må bare skryte av meg sjøl (igjen!) Om enn litt sent, nå har jeg endelig utført mine 5 kilometer 🙂 Det tok sin tid, men det måtte vår til før jeg kom i gang. Tror jeg har blitt litt lei treningsstudioet, så det var deilig å komme ut! Jeg har ikke løpt 5km siden i fjor sommer tror jeg og ble overrasket over hvor greit det faktisk gikk. Så nå håper jeg snøen har gått rundt Sognsvann så jeg kan ta et par runder der oppe, det blir vel 6,4 km. Uansett! Måtte bare si i fra 🙂 Ha en fin dag!
    Klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s