Tankevekkende…

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

8 svar til Tankevekkende…

 1. Kristin sier:

  skumle greier – ikke rart vi ikke overlever… 😦 – ment på den måten at det ikke er rart det har kommet så mange sykdommer og syndromer og anna rare greier de både finner ut av og ikke… synes det er greit å forholde seg til reine råstoffer og lage maten fra skratch – og dette er én av grunnene..

 2. Charlotte sier:

  Hei på deg! Nå er ikke dette relatert til dette innlegget, beklager det, men jeg fikk boken din til jul og jeg elsker den. Har bakt med oppskriftene dine før, og synes de er både enkle og velsmakende, for ikke å snakke om kreative. Og boken er så utrolig nydelig! Jeg kan ta den fram og bare bla i den når jeg er i et svart humør, så blir alt bedre.

  MEN jeg klarer ikke å få til fudgeoppskriften 😦 Det ser liksom bra ut lenge, men så er plutselig alt svidd og skilt og jeg har en klump kull liggende på bunnen av en kasserolle smeltet smør. Jeg koker på så lav varme jeg kan, og jeg rører ikke mer enn hvert tiende minutt eller mindre. Har prøvd i både teflon og rustfritt stål. Lurte på om du kan tenke deg hva som går galt eller hva jeg kan prøve å gjøre annerledes? Har så veldig lyst til å få til fudge (og snickers!!).

  Vennlig hilsen Charlotte, en stor fan av deg, bloggen og boken din!

  • Lissi sier:

   Kan prøve å svare deg jeg.. Dette eriallefall ting som gjorde at det blei velykket her i huset! Hiver alt i kjele rett fra kjøleskap, svak varme.. Min komfyr går fra 1-9 og jeg brukes sette den mellom 3-4.. Så smelter alt sakte men sikkert og når massen har smeltet helt rører jeg den sammen første gang.. Etterhvert begynner massen å småkoke, jeg rører da hvert tiende minutt ca -og det er også herfra jeg tar tiden.. Hvis det koker for mye, altså at massen på en måte løfter seg fra kjelen såskrur jeg ned temperaturen til 3.. Jeg passer på at det ikke er for varmt på kjøkkenet, er det det setter jeg opp vinduet.. Skulle uhellet være ute er ett tips å ta oppi 1-2 ss med kald fløte og røre sammen massen igjen 🙂

 3. viola sier:

  Du sier noe :)) Og et er noe i det du sier, faktisk.. 🙂

  Fine vårdager til deg! 🙂

 4. Vilde sier:

  Den var fin! Hvis man mener/gjør noe annet enn det som er «normalt» mtp. helse blir man veldig fort sett på som litt «alternativ», men hvem er det egentlig som bestemmer hva som er «normalt»? Jo, det er jo i stor grad matvare- og legemiddelindustrien det…
  (Hehe, alternativ er jo egentlig en ganske riktig betegnelse, men nå tenker jeg på de som bruker ordet med en negativ ladning)
  😉

 5. Kristine sier:

  Elsker det, det er jo så sant!
  Og ekstremt frustrerende. Jeg synes fokuset på alt rundt helse har gjort at vi helt har glemt hele fokuset på helse :/

 6. Så lurest å holde seg til mat der det minst mulig industri er innvolvert. 🙂

 7. gretapreta sier:

  Så sant, så sant…. En stor tankevekker!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s