Fryd for kvinner

Gooood morgen!

Jeg er snart klar for avreise London, så det blir bare en liten hilsen til dere i dag. Dere, les gårsdagens innlegg og les kommentarene. Der er det mange tøffe historier. Vi kvinner bærer med oss mye, og krever mye av oss selv. Ved å være åpne om hvordan vi har det, tror jeg vi hjelper oss selv og andre til å hele.

En fantastisk kvinne jeg kjenner, og som jeg definitivt skal fortelle mer om, har skapt et fantastisk arrangement for kvinner Fryd for kvinner som skal gå av stabelen 9. juni i Åsgårdstrand. Det er mulig å leie rom på Åsgårdstrand hotell, og kanskje du og en venninne skal spandere dette på dere selv? Se her:

Beklager, jeg får ikke bildet større. Men klikk på bildet, så åpnes det som PDF-fil. Jenter, denne dagen er dere verdt!  Følg også arrangementet på facebook-siden, og les mer om utstillere, foredragsholdere med mer.

Ha en fin lørdag, alle sammen. Gjør noe godt for deg selv og andre!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Fryd for kvinner

 1. elin sier:

  God tur Cecilie! Kos deg så masse i byen min ❤ london ❤
  E

 2. Lise sier:

  God tur til London 🙂

 3. Marie sier:

  Det var faktisk litt fint å lese det du skrev over her.. Om at i 20 årene så var du deppa osv… Jeg har det også sånn. Sliter med å komme meg på skolen, er ofte inne, sover hele dagen og vil ikke vise meg offentlig. Dette er nok pga at jeg la på meg veldig mye da jeg sluttet å danse ballett for noen år tilbake. Jeg føler at jeg har forandret meg mot det negative og at jeg har sveket alle drømmene mine og bare svever på vent.

  At du sier at det ble bedre etter at du ble eldre og sluttet med sukker kan jeg også relatere meg til, da jeg føler meg som verst når jeg spiser sukker… Lavkarbo har gjort livet mitt hundre ganger bedre og jeg får livsgnisten tilbake!

  Blogger som din gir meg masse inspirasjon og motivasjon! Så takk for et flott innlegg… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s