Snaaaaart!

Åååååå, om to små døgn er jeg i London! Jeg gleder meg så! Kjenner at det å få et lite avbrekk fra hverdagen skal bli så godt!

Måtte bare juble litt 😉 Blogges senere i kveld!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

8 svar til Snaaaaart!

 1. Ida sier:

  Så gøy! Jeg flyr inn til London på lørdag, men kjører rett videre til midt i England en plass. Vet ikke helt hva jeg syns ennå om å ikke ta en tur innom London selv om jeg er i nærheten… 😉

 2. LovelyLiller sier:

  Hærlig! london er digg! 😀 god tur!

 3. under opplæring sier:

  Åh,så herrrrlig! Misunner deg den turen 🙂
  Men du,nå har jeg bakt loffen din fra boka og jeg må si jeg ble gledelig overrasket! For jeg var i grunn sikkert på at dette kunne umulig bli godt.Er i grunn ingen brod og rundstykkeoppskrifter som jeg har blitt fornøyd med på lavkarbo.Derfor var ikke håpet så stort med din oppskrift heller,MEN så heiv jeg meg på butikken og kjøpte brie(som du anbefalte) og lærum syltetøy uten tilsatt sukker,vet ikke om dette syltetøyet er d lureste men tror jeg leste på en eller annen lavkarboblogg at det ikke var blandt de verste?!Er jo så lite jeg har på hver skrive,en liten halv ts på hver tenker jeg. Uansett så smakte det godt med dette pålegget på!En blanding av dessert og brød i grunn!Jeg trøkka i meg 4 skiver! :O Har nemlig vært litt hoool i d siste og saaaaavner stadig brød,så dette passet bra! Hvilket av brød oppskriftene er din favoritt forresten?Lurer på og prøve en av de grove også seddu:) Tror du jeg kan riste skivene forresten????? Det hadde vært noe til frokost gitt! :-)))))
  Huff som jeg maser når jeg først setter i gang asså! ; /
  Humre…en ting til…..du skriver du bruker mandelmel fra funksj.mat. Men jeg har to derfra,ett som er økologisk, fettredusert og ser litt småmørkt ut i fargen og ett annet som er lysere som står d er uten skall men står ikke at d er fettredusert.

  Nei nå skal jeg gi meg! humre….
  Nu er jeg hvertfall mett og fornøyd etter loff! Så takk skal du ha! :))))))

  • Herregud, tuuuuuusen takk! Så fin tilbakemelding! Da jeg skrev boka, fantes bare det økologiske, fettreduserte… Det andre kom da boka var gått i trykken 😉 MEN – den ladningen som nå er å få kjøpt er litt mørkere, så det kan bli litt fargeforskjell. Jeg baker svært sjelden brød. Mitt eget er en enkel og grei oppskrift, et veldig godt brød. Mamma sitt virker litt mer som grovbrød, og mange som ikke er vant med lavkarbobrød, liker det 😉

 4. under opplæring sier:

  Ja,snadder var det hvertfall! Jeg brukte det lyse melet uten skall,ikke ølologisk og ikke fettreduserte og brødet ble lyst og fint! Gleder meg til frokost i morra,da skal jeg prøve og riste det! 😉 Lurer på om jeg bare skal la d stå fremme på kjøkkenbenken jeg? eller er d muligens best og fryse det oppskjært?
  God tur til London! ;))))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s