God morgen:)

Dere vet jo hvordan Mira og jeg har storkost oss i lang tid lørdag morgen? Vi står opp tidlig, lenge før de andre, og koser oss med litt sjokolade før frokost, nemlig! Men – og det er blitt et men – Mira står opp tidligere og tidligere for hver lørdag nå. Hjelp!

Jeg er jo en liten morgenfugl, og sover sjelden lenger enn halv åtte. Men jeg savner å våkne av meg selv. I går var det planleggingsdag i barnehagen, og dumme meg fortalte henne det kvelden i forveien. Allerede 04.00 var hun oppe første gang, og innen klokken var 06.00, tuslet vi ned i stua. «Så,» sa Mira, «hvor er sjokoladen?» Makan! I dag, som det faktisk var sjokoladedag, startet vi dagen halv seks. Min og Miras superkoselige morgenkos biter meg i rumpa om dagen.

Jaja. Planene for dagen er få. Jeg skal snart få i meg min frokostsmoothie bestående av egg, avokado, bringebær og kokosmelk og ta en treningsøkt. Jeg planlegger en variant av tabata-crushen min. Tungt og intenst, fylt med treningsglede!

Deretter skal vi i bursdag. Jeg lurer på å bake med meg denne? Førjulskake med trøfler. Kanskje tilsette litt appelsinskall i sjokoladen, så kan det bli til vårkake i stedet? Bildet er lenket til oppskriften.

Ha en nydelig lørdag, kjære lesere. Her skinner solen, og det er bare et par flekker snø igjen i hagen! Dette blir en nydelig dag 🙂

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

7 svar til God morgen:)

 1. God morgen! Jeg har ikke våknet av meg selv på mange år.. Husker nesten ikke hvordan det er….

 2. Lissi sier:

  Jeg savner også å våkne av meg selv 🙂 Ettersom barna har vokst til har det blitt bedre, men her vekkes jeg stort sett av minstemann rundt kl 7 i helgene.. Men idag klarte jeg fint å vekke meg selv! Jeg glemte nemlig å slå av vekkeklokka på iPhone igår kveld -og da den står innstilt på «hver dag» ringte den kl 06.00… Arg! Eller så kanskje jeg satte den på igår kveld? Jeg var sååå trøtt og uggen etter at jeg hadde overspist mørk sjokolade søtet med noe magen min ikke helt likte.. For et leven! Den buldret og «jobbet» og jeg hadde smerter som minner om svake rier.. Uff! Nå må jeg ha lært! Men der og da er det jo sååå godt…. Idag skal jeg IKKE spise sjokolade 😉 Har laget sjokolade biscotti som jeg skal kose meg med ikveld isteden.. Men nå skal jeg ned å trene litt jeg og.. Idag er det rygg, triceps og bein (+mage) som er fokus 🙂 Ha en super dag! Solen skinner her og.. Deilig med vår!

 3. Tusen takk det samme! ja den sjokoladen er farlig 😉

 4. Herbolina sier:

  Jeg savner også å vokne av meg selv, men nok av andre grunner enn de andre her. Jeg kan nemlig sove til i morgen hvis jeg ikke blir vekket. Savner dagene da jeg hadde energi om morgenen!

  God helg til deg!

 5. Hahah, morsomt! Men utrulig søtt at dere koser dere sammen om morgenen da 🙂 Morgon er min yndlingstid på døgnet, så jeg forstår at dattra di står opp litt ekstra tidlig ;p Da kan jeg slappe av og nyte kaffe og bare sløve meg, før jeg må begynne på alle gjøremålene for dagen!

 6. Poltri sier:

  Ha ha, det er visse ulemper med å ha tilgang til sunn sjokolade. Men det er jo en grunn til å stå opp.
  Er det dårlig gjort å si til barna at sjokladen bare er sunn etter klokka 07.00 eller kanskje 08.00.

  Litt fristende kanskje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s