Søndagsmys

Har dere hørt det fine, svenske ordet fredagsmys? Det betyr noe sånt som fredagskos og man koser seg ofte med litt mat eller lignende. Stemmer ikke det?

I dag skal vi ha søndagsmys. Uten mat, men mys som i kos. Når minsta har lagt seg, skal vi andre se film. Captain America. En kveld på sofaen med Einar og Sofia passer veeeeeldig fint i kveld, gitt. Vi var jo i Oslo på venne-middag i går, og den var svært så hyggelig og jeg er svært så trøtt 🙂 Den varslede løpeturen er herved utsatt.

Vi har hatt en strålende Oslo-tur. Oslo i sol ♥ Vi har bodd hos et vennepar, og det er så hyggelig! Selv det å lese hver sin avis, drikke kaffe og småprate samtidig er ekstra hyggelig. Enda hyggeligere er det å ha tid til å prate sammen, lage mat sammen og bare kose seg! I går skulle jeg jo ha tatt bilder av maten og blogget, men det ble ikke noe av. Til «lunsj» (kl 17…) spiste vi thai-suppe. Det var så godt! Jeg må prøve å få laget det en dag og delt med dere.

Til middag var det fire retter: sashimi, helstekt ytrefilet av svin, franske oster og panna cotta med bærsaus (fra boka mi). Så godt! Litt spesiell opplevelse at vertinnen laget panna cotta etter boka mi, men det ble jo et levende bevis på at det er enkel og grei oppskrift 🙂

Tar på skia OG smiler:)

Nesten alltid blid- helt sant!

Vi har vært på Tryvann med barna, jeg har faktisk aldri vært der før. Mira fikk både gått på ski og aket, og storkoste seg i helgen! (Eldstejenta har vært hos sin bestevenninne – et hus fullt av småbarn kan bli mye for en 12-åring ;)). Her er snøen nesten helt borte, så det var hyggelig å få lekt litt i snøen.

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg! Jeg får snøre på meg treningsskoene i morgen, jeg. 13 dager til London, og helt ærlig er jeg usikker på hvor mange økter som gjenstår… Jeg er ganske sikker på at det er 7!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s