8 dollar rabatt!

Hvis du ikke har handlet på iherb før, får du nå 8 dollar (i stedet for 5) i rabatt på ditt første kjøp. Tilbudet gjelder til og med onsdag 29.02. På iherb får man mye for pengene, og 8 dollar rabatt betyr ekstra i shoppingkurven… Klikk deg inn på kategorien iherb for å få tips til hva du kan handle.

Min kode er CEC253. Når noen bruker min kode, får jeg en liten prosent av beløpet de handler inn på min «konto,» som jeg så kan handle for. Rundt 15 ganger har jeg sendt iherb-pakker til lesere. Kanskje vi må ha iherb-konkurranse snart igjen?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

5 svar til 8 dollar rabatt!

  1. LovelyLiller sier:

    jeg har også fått 8 dolars nå. artig 🙂

  2. Åshild sier:

    Hei, Cecilie!
    Hadde planer om å bestille varer fra Iherb i dag. Hanlekurven kom på 41 dollar (usikker på om det var inkludert 8 dollar i rabatt). Når jeg skulle velge fraktalternativ, kunne jeg bare velge mellom DHL og UPS, som begge kostet nesten like mye som handlekurven i seg selv. Det billigste alterantivet (Airmail) var ikke tilgjengelig :(. Vet du hvorfor?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s