Årets første nyte-kaffe-ute!

Her har det vært strålende vårsol i dag. Helt nydelig! Vi har kost oss ute i solen med varm drikke. Americano med fløte til meg, kakao med krem til Einar og Sofia. Og enkel, koffeinfri mokka til Mira, 4 år… Uff, jeg vet, men lille ungen har elsket kaffe mokka bestandig.

Noen som ser Moderne familie? Min yndlingsserie. Gloria sier om sin kaffedrikkende, veslevoksne 10-åring: He’s an old soul. Her er min:

20120224-170441.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Årets første nyte-kaffe-ute!

 1. LovelyLiller sier:

  åååh så hærlig. jeg elsker vårtegn 😀

 2. Lissi sier:

  Har kaffe-elskere her og 🙂 Jenta vår som i år fyller 12 har siden hun var 2-3 år drukket av lattene mine -og om sommeren nå kjøper hun seg gjerne Tine iskaffe 😉 Men i år skal jeg lage en egen sunnere variant om hun vil ha… 6-åringen vår drikker svart kaffe! På en håndballkamp gikk han for å kjøpe seg vaffel, men kom tilbake med kaffe.. «Jeg fikk lyst på det isteden jeg!» Og han drikker det faktisk -men vi må jo begrense det.. Kanskje koffeinfri kunne vært en ide for han?? 😉

 3. Ida sier:

  Så artig 🙂

 4. Rita sier:

  Hørtes herlig ut med «utekaffe» og kaffeglade unger! Var veldig glad at jeg skulle gå hjem fra jobben i dag – nydelig dag 🙂 Kjøpte boken din tidligere i uken,og nå står fugden og koker! Er veldig imponert over alle oppskriftene du har komponert,så tusen takk :))…..her har vi mye å glede oss til!

 5. Tina sier:

  Skjønne jenta di. Nydelig med vårkaffe ute. Bare det å kjenne sola varme i husveggen er nydelig. God helg til deg og dine. Knib fra meg

 6. HanneM sier:

  Jeg slutter meg til klubben: begynte selv å drikke kaffe som 6-åring. Mannen min drikker ikke kaffe, men ungene derimot.. De er 12 og snart 17, og de brukte å få smake kaffe mokka av meg når vi var på kaffebar. Men så la de ned den kaffebaren, og jeg gikk etter hvert over til cortado. Idag har vi vært på kaffebar og drukket hhv kaffe latte, kaffe mokka og cortado (etter stigende alder..), der de serverer byens beste kaffe.

 7. Kristine sier:

  Herlig!
  Jeg satt litt ute i sta jeg også, var helt herlig ! 😀

  Mamma har sagt jeg likte kaffe når jeg var liten, så kan jo være det er noe i det ? 🙂

 8. Tove sier:

  Så koselig! Her er det ikke mye som minner om vår dessverre… Pøsregn i hele dag 😦
  Men hagen spirer og gror, og fuglene er i full gang, så det blir 😉
  Ha en flott helg!

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

 9. Lise sier:

  vært strålende sol og herlig vår-vær her idag også 🙂 HERLIG!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s