Fine dagen (og krampe i rumpa…)

Bare derfor!

I dag har vi vært hos kjære venner og grillet i bålpanne i hagen. Så koselig! Tenk å ha en egen bålplass i hagen. Det har jo vært så mildt i dag, så det var nydelig å sitte ute og grille og spise.

Einar og Sofia ❤

Dagen har brakt med seg fine samtaler med mine kjære, mine venner, med farmor og farfar, og med min fine kusine Live som designet boka mi, og som nå jobber på spreng med boka til Fotballfrue. Jeg er så stolt av Live!

Sofia og jeg er ferdige med å male, rydde og ommøblere på rommet hennes. Det ble så fint! Og allerede er vinterferien straks over… Det er bare to uker til jeg skal en snartur til London, så jeg skal overleve å starte på jobb igjen 😉 Neida, jeg har det så godt på jobb at jeg ikke egentlig trenger ferie – men jeg synes det er HELT NYDELIG likevel!

Kvelden ble avsluttet på mølla. Jeg slo til med tre tabata-intervaller igjen. PUH! Marianne driver jo og snuser på 3 økter à 15 i fart, men det klarer ikke jeg enda. Jeg løp tre intervaller i løpet av 30 minutter. Første gikk på 15, deretter 14 og tilslutt 13,5. Og vet dere hva? Under den siste tabata-intervallen fikk jeg krampe i rumpa! I BEGGE rumpeballene! Herreguuuuuud, jeg trodde jeg skulle stryke med. På en eller annen måte fikk jeg løpt alle åtte intervallene, men himmel og hav! Har dere fått krampe i baken før?

Jaja, da har jeg kun en økt igjen denne uka. Planen er å jogge rolig i 30 minutter, men jeg er redd jeg kommer til å stryke med. Det er jo så GØY å løpe intervaller, selv om svetten spruter og rumpa dovner bort. Det kan bli litt K.J.E.D.E.L.I.G å løpe 30 minutter sammenhengende 😉

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Småplukk. Bokmerk permalenken.

10 svar til Fine dagen (og krampe i rumpa…)

 1. HELSEKOSTEN sier:

  Du er ikke den eneste med vondt i rumpa. Det verker ennå etter tirsdagsøkten min. Håper jeg orker å karre meg på mølla i morgen tidlig..

  Så koselig det ser ut forresten med grilling! Litt gråere i været enn hos oss.

 2. LovelyLiller sier:

  MMmm alt grillet smaket godt 😀

 3. -Marianne- sier:

  Vet du, jeg er veldig imponert av treningshyppigheten din asså! Du har mange økter nå, effektive økter ..så jeg gjetter på at du virkelig har lyst på de nye skoa:)
  Jeg har ikke fått til å trene denne uka og tar med meg treningssekken på jobb i dag og drar rett fra jobb. Tenker det blir intervaller og litt styrke. Melder inn på denne linken i kveld jeg..da blir det liksom litt mer forpliktende slik at jeg ikke «tar helg» for tidlig:)

  • -Marianne- sier:

   Oki, da var jeg kommet meg hjem både fra jobb og trening. Tabata på mølla sto på planen.
   Slik gikk det: 2 i stigning (som vanlig) 15! på første. 15!! på andre. og 15!!! på tredje. Må innrømme at etter 4 løping på den siste intervallen, så måtte jeg forskyve nr.5 og puste i 30 sekunder..MEN jeg gir meg selv plusspoeng for å kun forskyve og ikke droppe ut. Så jeg sier at jeg klarte 15 på alle jeg..selvom jeg måtte forskyve med 30 sek. Enig:)?

   Neste mål ift.tabata er 15 på alle 3 uten pustepause på siste…når det er nådd:16…

   Høres så innmari fint ut hos dere nå, med hyggelige temperaturer og vårfølelse:) Kos dere i helga.

   • Herreguuuuuuud! Ufin som jeg er, er jeg overbevist om at du veier mye mindre enn meg 😉 Hihi 🙂 Nei, du er råflink Marianne! Superbra jobba! Og selvfølgelig er jeg enig! Det er forøvrig de fire siste intervallene på hver runde som jeg sliter så med. Og jeg har fortsatt litt korte pauser mellom hver runde, ca fire minutter. Hvor lange er «pausene» dine? Men fy, du er flink!

   • -Marianne- sier:

    Sitter på nett nå, så jeg svarer deg likesågreit før du farer avsted til Osloen.
    Takk for skryt:) er ikke større enn at jeg setter pris på det!

    Ser på pulsklokka at jeg hadde intervallene på 31 minutter og jogget på ca 7 i speed mellom draga. Trur jeg ligger likt som deg, med en 3-4 min mellom dragene. Har ikke helt system på pauseminuttene, men bruker Gymboss under selve intervallen. Skal følge litt med på pausetiden neste gang. Genialt og jeg er superlykkelig hver gang jeg ser den gule farge..pausefargen:)

    Hehe, hvordan jeg ser ut ja..du får ta deg en tur til midt norge og hilse på meg, men slank, tydeligvis ikke, husk at jeg etter å ha sett på Puls i januar havna i risikosonen i forhold til farlig magefett. Da kapitulerte jeg og meldte meg inn på treningsstudio!

   • -Marianne- sier:

    Skriver inn en gang til jeg, så skal jeg slutte:)
    Her er linken fra klokka under tabata`n igår. Som du ser er «pustepausa» på den tredje intervallen veldig tydelig:) og jeg ser faktisk at jeg ligger på rundt 27/28 minutter på 3 intervaller. Slo på klokka etter oppvarming og hadde den på under litt styrketrening etter at jeg var ferdigløpt.
    http://connect.garmin.com/activity/152307371

 4. Kos deg siste dagene av ferien! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s