Inviter noen hjem-

-På et enkelt måltid!

Det er noe av det hyggeligste jeg vet om. Å invitere noen på mat midt i uka. Jeg slutter tidligere et par dager i uka, og da har jeg tid og rom for å invitere noen hjem. Og når man inviterer sånn midt i uka, så er terskelen mye lavere for hva jeg føler at jeg må servere. Dermed kan jeg lage god, rimelig hverdagsmat OG få fornøyde gjester likevel. Ikke verst 🙂

Noen ganger inviterer vi venner til frokost. I dag ble det kveldsmat. Jeg serverte knekkebrød, grove rundstykker, diverse pålegg og hardkokte egg. Et lettvint måltid, men særdeles hyggelig for både små og store. Og det er en takknemlig jobb å servere venner og mann som har vært på jobb og på trening med barna.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Tips. Bokmerk permalenken.

6 svar til Inviter noen hjem-

 1. -Marianne- sier:

  Ja, det er kjempetrivelig med besøk og man burde så absolutt bli flinkere til å be inn folk på litt sånn «lav-terskel mat». Sitter nettopp å spiser en veldig sein middag idag..ble bare rot i ettermiddag, laga til en kjapp rømmegrøt. Nydelig og kjempemettende. Regner med at jeg er mett helt til lunsj i morra. I tillegg står det en kjempegod te foran meg, fra Iherb selvsagt:)

  Nyjobben ja, den blir i kommunen, i barne-og familietjenesten og det blir spennede og krevende. Det som er helt genialt er at treningssenteret ligger vegg i vegg..så i vår blir det helt umulig å finne på unnskyldninger for å ikke trene…og godt er det!
  Driver seriøst å tenker på Sentrumsløpet i månedsskiftet april/mai og satser på nye joggesko!
  Ps. rosa og lilla sko som løpslabbet sier passer foten og steget mitt perfekt:) må bare ha litt penger først!

  • Jeg liker godt å trene på vei hjem fra jobb når jeg kan. Da er jo hele resten av ettermiddagen åpen, og det har en verdi det også 🙂 Hva slags utdannelse har du i bunn? (Nysgjerrig ;))

   Nå som det er så gøy å løpe intervaller føles en mil laaaaaangt. Og ettersom jeg har løpt Sentrumsløpet og gikk så til de grader i kjelleren etterpå, så føles det som en bøyg. Men jeg skal tenke litt på det. Jeg tror forøvrig at jeg faktisk underpronerer litt, så jeg skal få testet steget. Hvilke sko er det du ser på?

   • -Marianne- sier:

    Løpslabbet anbefalte en finsk sko som het Karhu: http://www.karhu.com/lopesko/products/wom-s-fast-fulcrum-ride-rose-royal.html de har flere ulike typer, men akkurat denne skoen var bra for meg ift. stabilitet og at jeg trår litt innover på hælen når jeg treffer bakken. iItillegg er det mye såler som vender litt fremover og siden jeg er tung i løpesteget så vil belastningen på beina bli bedre, samt at jeg kanskje kan forbedre løpestilen.
    De var utrolige behagelige å ha på, følte at jeg gikk på luftputer:)

    Grunnutdanningen er barnevernspedagog men har gjort litt forskjellig opp gjennom åra. Nå skal jeg inn i en lederstilling:)

 2. LovelyLiller sier:

  jeg bruker å dra til venner og lage mat jeg 😀 kos!

 3. Tove sier:

  Så koselig! Man trenger ikke koke i flere timer selv om man inviterer folk hjem – kveldsmat er helt perfekt å invitere på 🙂 Skulle vært flinkere å gjøre slikt…
  Kanskje jeg rett og slett skulle tatt deg på ordet og ringt et par venner allerede i kveld 😀

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s