Rolig søndag

Og det var deilig!

Mamma og pappa kom på kaffe og fastelavnsboller i formiddag, og de bollene falt virkelig i smak. Tusen takk til alle dere som har bakt de og kommentert i løpet av dagen. Det er veldig stas å legge ut en oppskrift som testes så raskt  – og med så hyggelige tilbakemeldinger!

Mira fikk endelig prøvd å gå på ski. Stakkars liten, det har vi ikke fulgt opp gitt. Men i dag ble det en liten runde, og hun var så flink – og ikke minst stolt! Hun var forøvrig enda ti hakk mer giret tidligere i uka. Da var hun på Kidz club på treningssenteret for første gang. Det at hun skulle få være den som skulle på trening, var så stort for henne. Mellom vår trening og storesøsters tre treninger samt håndballkamper, har det ikke blitt noe egen aktivitet på henne. Kidz club er et kjærkomment alternativ!

Litt lite snø - men like stolt og fornøyd likevel!

Ellers har vi sløvet masse. Vi tok opp Gladiatorene på svensk tv4 i går, og la oss på sofaen midt på ettermiddagen. Vi har jo ei som fra naturens side er muskuløs, og da er slike program hvor muskler er positivt bra! Hun synes selv at Cecilia Benjaminsson og hun ligner på hverandre. Hihi 😀

Foto: Frank Oknes 

Håper dere har hatt en nydelig dag! Takk for alle fine kommentarer og spor dere legger igjen♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Rolig søndag

  1. husker jeg elsket gladiatorene når jeg var lita :p kos deg i kveld

  2. Rita sier:

    Hei Cecilie ! Har kost meg lenge med bloggen din nå i kveld,og i morgen skal jeg kjøpe boka di:)
    Når du sier du har kokosmelk i kaffen din,bruker du da slik melk på boks? (den er jo delt i to lag)
    Ha en fin uke !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s