Iherb-shopping del 2: I vitaminskapet

Vitaminer! Vitaminer og mineraler er to nødvendige mikronæringsstoffer. Mye får vi i oss gjennom mat. Men husk at vår livsstil med for høyt inntak av sukker, røyking og næringsfattig mat, gjør at vi kan mangle vitaminer og mineraler. Jeg er ikke utdannet på dette området, så husk at dette ikke ment som anbefalinger. Dette er vitaminer jeg handler på iherb og som fins i mitt skap.

Alle bildene er linket rett til produktsiden. Husk at du ikke kan bestille for mer enn 200 kroner (litt over 34 dollar) på iherb. Frakt er ikke medregnet i denne summen.

For voksne:

Omega 3! Det fins i utallige merker og varianter og ikke minst pris. Denne er forholdsvis dyr, nesten 27 dollar. Men jeg har god erfaring med denne. Her finner du rimelige varianter også.

Spirulina! Jeg har prøvd pulver og kapsler, men ender alltid tilbake til disse. Små tabletter, og jeg har god effekt på disse. Spirulina gir ekstra energi og styrker immunforsvaret. I tillegg tar jeg en ekstra dose hvis jeg skal trene ekstra hardt eller løpe lenger enn jeg egentlig orker. Denne boksen koster rundt 21 dollar, og inneholder 500 tabletter. En vanlig dagsdose er 6 tabletter. I perioder hvor jeg er sliten eller syk, tar jeg 2-3 doser et apr dager.

D-vitamin. Disse er formet som små dråper, hvilket gjør de veldig lette å svelge. Min favoritt! Jeg tar 1-2 per dag. Boksen inneholder 240 dråper, og koster litt under 10 dollar.

C-vitaminer! Disse koster litt under 9 dollar for 100 stykker. C-vitaminer styrker immunforsvaret, og inngår i over 300 kjemiske prosesser i kroppen. Vi trenger tilførsel av c-vitamin hver dag – enten via mat eller via tabletter. Hvis man spiser mye sukker, kjemper sukker og c-vitamin om plassen i cellene våre!

Magnesium. Jeg tar tilskudd under mensen og når muskulaturen i beina krangler. Denne boksen inneholder 180 kapsler og koster litt under 10 dollar.

Sink. Dette mineralet styrker huden. Jeg hadde jo eksem i årevis før jeg la om kostholdet, og av og til blusser det opp igjen. Hvis jeg spiser noe med mel i. I slike perioder tar jeg sink-tilskudd for å styrke huden raskt.

Dette er en acidophilus-bakterie som styrker tarmhelsen. Det anbefales 1 tablett daglig. Personer som har problemer med tarmen, kan ta en tablett morgen og kveld. Tarmhelse er svært viktig for at vi skal ha god helse!

 Til barna:

Jentene elsker produktene fra Animal Parade. Jeg kan godt forstå at man er skeptiske til at vitaminer skal smake søtt, men disse er i det minste ikke tilsatt kunstig søtning eller kunstige fargestoffer. Jentene får disse:

DHA for barn. Disse inneholder Omega- 3 fettsyrer, A-vitamin og D-vitamin. Sofia kjenner en svak transmak på de, men spiser de likevel. En boks inneholder 90 tabletter og koster 14 dollar. Barn skal ha 3 tabletter per dag.Greens for barn. Dette er jentenes absolutte favoritt, enda de inneholder både spirulina, hvetegress, brokkoli og chlorella.  En pakke inneholder 90 tabletter og koster 11.68 dollar. Dagsdosen er 1 tablett.

Vitamin D3. En tablett inneholder 500IU. En pakke inneholder 90 søte dyr, og koster faktisk under 7 dollar! Dagsdosen er 1 tablett. Et barn som begynner å bli tenåring og veier nærmere voksen enn barn, kan få to – hvis du mener at anbefalingene for D-vitamin er for lave.

Acidophilus – for tarmhelsen, rett og slett. 90 dyr koster 15 dollar. Dagsdosen er et nydelig dyr.

Hvis du ikke har handlet på iherb før, får du 5 dollar i rabatt på ditt første kjøp hvis du bruker min kode CEC253!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Superfood, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

15 svar til Iherb-shopping del 2: I vitaminskapet

 1. anette sier:

  Har fått stoppet en pakke fra iherb pga den inneholdt litt vitaminer (D-vitamin). Har du opplevd dette?

  • Nei, jeg har ikke opplevd det! Kan det ha noe med IU-verdien å gjøre? Jeg tror grensen for hva som er lov å ta inn er 2000IU.

   • Blondie sier:

    Den norske grensen er på 400 iu når det gjelder vit d fra land utenfor eu. Reglene finner du på lovdata.no

   • Therese sier:

    Jeg har også opplevd at min pakke har blitt stoppet i posten og sendt tilbake til iherb 😦
    D-vitamin var det. Det er kjempedumt, for da fikk jeg ingen vitaminer i det hele tatt :(.

  • freshforlife sier:

   Jeg fikk stoppen min pakke med D-vitamin. En annen jeg kjenner hadde bestilt akkurat samme og fått det gjennom, så her har det mye å si hvilke tollere som er på jobb.
   En ting man derimot må passe på er hvor mange piller det er i pakningen. For det er kun lov å importere for 3 månedes forbruk 🙂

 2. Tore Gulbrandsen sier:

  Hei.
  Ønsker bare å tipse om at det finnes Norskproduserte økologiske rene helseprodukter også¨:-)
  Da slipper man vel en dyr frakt og tillskuddet holder GMP-standard.
  Er så utrolig fornøyd med det selv så jeg MÅTTE bare fortelle.
  http://no.eqology.com/index.php?do=page&page_id=66

  Takk for en hyppig oppdatert fin side:-) Ofte det som mangler hos mange.

 3. Malene sier:

  Helt genialt med slike tips fra deg! Hjelper meg veldig, da jeg går meg vill på iherb :p No når er ukens tredje pakke på vei fra iherb til meg 😉
  Takk! 🙂

 4. Unni sier:

  Mine D vitaminer ble sent rett i retur og jeg bestilte 1000iu, heldigvis fikk jeg igjen mesteparten av pengene etter en stund, de fleste vit hos iherb er over grensa så dere er heldige som ikke har fått stoppa forsendelsen.

 5. elinemor sier:

  Mange flotte tips Cecilie! Har bestilt en del kosttilskudd fra iHerb, og er fullstendig avhengig av magnesiumen 🙂 Spirulina har jeg akkurat startet med, og synes allerede jeg merker effekt.
  Vitaminer til jentene er kommet på wish listen, og blir med i neste bestilling 😉 Takk for tipset!

  Ha en super kveld!
  Her står det helstekt indrefilet på menyen… ;-D Gleder meg!

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

 6. under opplæring sier:

  Må bare si at i går kjøpte jeg pekan nøtter og lagen denne konfekten m cocosa og litt salt i…Huffameg sier jeg bare…..Det skal bli leeenge til jeg lager disse igjen!
  -Grunnen til dette er at jeg snart har klart og trøkke i meh alt sammen,helt alene :-O ! Du verden så godt!FARLIG GODT! 😀 humre…..

  tror jeg burde bestille en pakke fra IHerb av disse(har aldri bestilt noe på nett før…..så jeg er litt små scared!) Men d lønner seg vel veldig når d gjelder disse nøttene,koster jo rundt 30 kr for usle 30 g på butikken!

  uansett:masse skryt til deg for den farlig gode konfekten!Mmmm,tror jeg må ha meg en liten tur forbi kjøleskapet nu og se om d er ett par biter igjen..! 😀

 7. Takk for gode tips! Jeg fikk tilsendt D-vitaminer som er 4000 IU. Håper det går fint neste gang også.. 🙂

  http://www.iherb.com/Carlson-Labs-D-Drops-Liquid-Vitamin-D-4000-IU-0-34-fl-oz-10-ml/27370?at=0/bix900

  Fortsatt god helg! 🙂

 8. Line sier:

  Takket være en snill skjønn super herlig dame med navn Cecilie så kan jeg teste c-vitaminene og guttungen greensene. Jeg smakte på en, og ble veldig positivt overrasket over smaken. Nesten litt misunnelig på poden jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s