iherb-shopping del 1: I kjøkkenskuffen

Det må bli et innlegg i flere deler, det her – hvis jeg skal nevne favoritter fra iherb! Jeg får nesten prøve å kategorisere det hele litt, og første innlegg handler om produkter jeg alltid har i kjøkkenskuffen.

Pekannøtter! En pose koster ca 9,50 dollar og veier 340 gram. Disse pekannøttene er milde og gode i konsistens. Jeg er glad i produktene fra Den lille nøttefabrikkene, men pekannøttene deres kan ikke måle seg med disse. Pekannøtter brukes i sjokolade og som topping på yoghurt.

Gresskarkjerner! De koster 5,75 for 454 gram. Disse brukes i knekkebrød, og kan brukes i frokostblandinger, brød, som topping. Disse har god kvalitet!

Milde himmel, disse er nydelige! Salte, ristede mandler – med kjempegod smak! De koster 6,64 dollar for 454 gram. Mmmm!

Gojibær. Disse er myke og saftige, de aller beste på smak – synes jeg. Disse brukes som snacks til minsta, og på yoghurten til far i huset. De er virkelig gode! De koster 11.98 dollar for 227 gram, og her hos oss varer en pose lenge.

Paranøtter- inneholder masse deilige vitaminer og fett. En pose veier 340 gram og koster litt over 6 dollar. Jeg har alltid paranøtter stående på jobb, og hvis jeg ikke har lunsj en dag, blir det paranøtter i stedet. Disse bruker jeg også i fudgen min!

Makadamianøtter- disse er ristede og saltede. En pose à 225 gram koster 8.85 dollar. Jeg bruker disse på de lyse cookiesene mine (de av mandelmel i boka) og har sjokoladebiter og macadamianøtter i deigen. DET er godt, det!

Denne kokosoljen er uten smak. Denne bruker jeg i sjokolade og baking hvor jeg ikke vil ha smak av kokos. I tillegg steker jeg i denne! En boks veier 454 gram og koster 8.37 dollar.

Dette er en extra virgin kokosolje. Denne er god på smak, og har god kvalitet. Det kan man kjenne på lukt og se på marmoreringene. Extra virgin kokosolje smaker kokos. Denne krukka inneholder 454 gram og koster 12.61 dollar.

Av alle disse produktene, er det kokosoljen uten smak og pekannøtter som oftest er på vei hit!

Dollarkursen er nå rett under 6 kroner for en dollar. Det rimeligste  fraktalternativet fra iherb koster 6 dollar! Da tar det inntil 2 uker før pakken kommer, men det er virkelig rimelig!

Hvis du ikke har handlet fra iherb før, kan du gjerne bruke min kode, CEC253. Da får du 5 dollar i rabatt på din første bestilling!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

20 svar til iherb-shopping del 1: I kjøkkenskuffen

 1. under opplæring sier:

  Ja,jeg må si d frister meg og prøve disse pekan nøttene!Har aldri smakt det før seddu,kanskje jeg får prøve den lille nøttefabr. sine først. Men disse goji bærene,har lest så mye om at man IKKE burde kjøpe de som IKKE er økologiske….? Pga av store mengder sprøyting….Stemmer dette?? Jeg har faktisk aldri smakt det heller noen gang,dette er tørket bær ikke sant?
  Har visst mye og lære!……-og smake på! 😀

  • under opplæring sier:

   …Mens jeg først er i gang m gnålingen min…..;) Kan du forklare hvorfor d står at salte peanøtter inneholder MINDRE karbo enn usaltet peanøtter???? Må være noe jeg ikke har skjønt der tror jeg? Ha en fortreffelig helg! Ikveld skal jeg lage konfekt m pekannøtter!Jepp! 😉

   • Jeg vet ikke nok om gojibær… Jeg vet ikke rett og slett! Hvor står det om peanøtter? Det varier jo uansett fra merke til merke, men om det generelt er slik? Vet ikke det heller, jeg 🙂

 2. Lissi sier:

  Takk for tips ang. pekannøtter. Har kjøpt nøttefabrikken sine jeg, men hvis du sier at now foods sine er enda bedre så skal jeg teste ut de 🙂 Trur jeg skal koble meg opp på Iherb med en gang jeg.. Fått lønn idag!! Hehe 🙂

 3. Anja Holt sier:

  Ang. Iherb, pass på at pakken har en verdi på under 200 kroner om du ikke vil bli belastet med toll på varene. Frakten på Iherb er så billig, at det lønner seg å legge seg under (og gjerne med litt mer enn 3 øre tilfelle små valutaendringer). Jeg sendte avgårde to bestillinger i går, og disse er allerede shippet og forventet inn om et par uker. Pokker at jeg ikke så dette med nøttene før i dag. 😉 Da blir det vel en pakke til straks, da?

 4. charlotte sier:

  Er veldig glad i innleggene dine med tips fra IHerb, alltid kjekt å prøve noe nytt! Skal kjøpe de salte mandlene ved neste handel 🙂

 5. Lissi sier:

  Tre pakker er på vei til meg 🙂 Bestilte bl.a en sending med to stk walden farms produkter og. En sjokoladesirup til å ha på is samt en sjokolade dip -tenkte ungene skulle få teste det som sjokopålegg 😉 Jeg har enda et håp om å finne noe sukkerfritt de kan like 😉 Håper sjoko-sausen til is er god -bare synd den ikke kommer allerede idag for jeg laget is igår 🙂 Oppskrift fra boken din -så nå gleder jeg meg til å krype opp i sofaen ikveld og spise vaniljeis med mintsjokoladebiter i til The voice ikveld!

 6. LovelyLiller sier:

  mmmmMMMm mye godt der ja :3

 7. Tove sier:

  iHerb er bare helt fantastisk! Bestiller masse nøtter derfra – mest paranøtter og valnøtter. Har ikke prøvd pekannøtter og makademianøtter ennå, men det blir med i neste bestilling 😉
  Bestiller mye godis til ungene derfra også – Yummy Earth har slikkepinner og drops uten kunstig tilsetninger. Bare naturlig farge og smak fra frukt.

  Ha en flott helg!

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

 8. Hanne Beate sier:

  Hei!
  Vet du om man får kjøpt BakePro på iherb? og hvilken yacon sirup er ok å bruke? har du, eller vet du om oppskrift på kanelkake eller noe i den duren?

  • Hei Hanne Beate! Nei, bakepro kjenner jeg ikke til, dessverre. Jeg bruker yaconsirupen fra amazon therapeutics, den er nydelig! Hvis du søker på førjulskake med trøfler her på bloggen, så kan du ta utgangspunkt i den og tilsette kanel. Det blir nok nydelig!

   • Hanne Beate sier:

    Ok,takk,da skal jeg satse på den. Har sett noen lavkarbo-oppskrifter som det skal være BakePro i, men alt sånnt er så dyrt her i Norge! Har e n oppskrift på kardemommekake, men kanskje jeg skulle prøvd førjulskaka di, den ser god ut. har prøv ut noen av oppskriftene dine, masse godt! Rømmevaflene ble mye mer lik «vanlige» vafler enn de jeg har brukt å lage. Lagde de i går, og sitter å koser meg med en nå med en kaffe til. Mmmm 🙂 God helg!

   • Takk for fin kommentar! Jeg har ikke laget noen oppskrifter med bakepro i, for jeg mener det er unødvendig og dyrt. Det er dyrt nok å bake uten mel og sukker som det er!

 9. viola sier:

  Artig å se hva andre bestiller.. Jeg liker også cocosoljen, men da med smak.. Og gojibær er jo bare sååå godt! (spiser noen nå faktisk..) Nøttene og frøene har jeg ikke smakt fra iherb, så det var artig å få så fin beskrivelse på dem.. Fikk lyst å bestille jeg også nå.. :))

  Fin helg til deg! 🙂

 10. Så bra at dere liker iherb-innlegg! Da skal jeg kline til med flere 🙂 Ha en skjønn helg, alle sammen!

 11. Ina sier:

  Veldig fint å se hva du handler på iHerb. Butikken er litt klønete laget, jeg finner sjelden eller aldri inspirasjon i selve iHerb, så dette var nyttig.
  Det jeg har handlet mye av, som er rimelig og spennende, er te og krydder.

 12. Dalehaugen sier:

  ..Og der fikk jeg en god unnskyldning til å gjøre enda flere bestillinger på iherb:) Elsker pekannøtter! Jeg pleier å bruke de som en del av nøttebunn( + bløtlagde mandler) i ostekake, blir kjempegodt!!

 13. Ida sier:

  Vet du hvor lenge paranøtter holder seg i åpen pose? Må gjemme posen litt føler jeg, ellers spiser jeg de opp med en gang! 😉 Er så ufattelig godt 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s