Rødvin og pysj – og iherb!

Jeg lover, jeg lurte leeeenge på om jeg skulle dra på trening eller krype opp i sofaen. I dag vant sofaen 🙂 Det er ikke så ofte jeg legger meg ned på sofaen tidlig på kvelden, men nå har jeg både ikledd meg pysj OG funnet fram rødvin! Og det kjennes helt nydelig♥

I går løp jeg tabata-intervaller igjen, 3 på 28 minutter. Det er så tungt, men jeg elsker det! I går løp jeg de på 13. Magen var tung og oppblåst etter tung middag, så det var umulig å løpe raskere, særlig ettersom jeg hadde så korte pauser. Men 13 gikk, og det var jeg så fornøyd med!

Det artige er at mange av elevene elsker tabata-intervaller også. I morgen tidlig skal vi starte dagen med det – på forespørsel fra elevene. Er det ikke herlig?

Ellers shopper jeg for harde livet på iherb om dagen 🙂 Jeg holder jo på å ordne opp for disse vinnerene av julekalenderen. Dette føler jeg så inderlig på, så jeg sender iherb-pakker hit og dit som en ekstra gave. Og jammen er det ikke noen på vei hit også 🙂 Te, håndkrem, pekannøtter, gojibær, barer til barna, kokosolje, tyggis, lypsyl, stevia, vitaminer… Jeg mangler noen svar, men nå tror jeg at jeg bare har to ting igjen å postlegge, så er det i orden. Og jeg har det så mye bedre nå som jeg har fått ordnet opp i dette!

Kanskje jeg skal lage et iherb-innlegg igjen?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Trening. Bokmerk permalenken.

12 svar til Rødvin og pysj – og iherb!

 1. Anne Marie Sara Isaksen sier:

  Jeg har også vært innom iherb idag. 🙂

 2. Lissi sier:

  Og jeg skal innom Iherb på fredag 🙂 Lag gjerne ett nytt innlegg om produkter derfra 🙂

  Har du kikket på walden farm produktene derfra? Kalorifritt og karbofritt..Ser de har dressinger, sjokoladepålegg, siruper o.l.. Tenkte å teste litt jeg 🙂

 3. LovelyLiller sier:

  jeg skal også en tur innom iherb og svi litt ;D

 4. Du er som meg i kveld. Barna var lagt, huset var ryddig, jeg var egentlig skikkelig keen på en joggetur. Men så er det så mørkt på den veien jeg jogger, ingen lys. Og ingen å løpe sammen med så da lagde jeg meg grønnsaker istedet og koser meg nå i joggebukse. Føles godt ut det også. Så får jeg løpe i morgen istedet.

  God kveld! Nyt vinen.
  klem

 5. Tini sier:

  Nyt pysj og vin med gooood samvittighet, det fortjener du virkelig!!! Iherb er skikkelig «inn» her i huset for tiden også, nesten litt skummelt å bli anbefalt produkter, for da mååå jeg jo liksom prøve det jeg og, men gøy er det allikevell da;) Ha ei god natt, klem Tini

 6. viola sier:

  Du er flink til å trene skjønner jeg! Ja jeg vil gjerne ha et iHerb-innlegg! =) Lenge siden jeg bestilte derfra nå.. Så artig å se hva andre bestiller og hvordan de bruker det..

  Ha det fint så lenge! 🙂

 7. -Marianne- sier:

  Så flink du var som kom deg på mølla igår, kan vel ikke trene hver dag, så selvsagt skulle du være i sofaen i kveld!!
  Jeg skal på kurs som begynner kl 09.30 imorra og dersom jeg er superflink hiver jeg på meg treningsklær når jeg står opp, løper tabataen, dusjer og drar på kurs. Krysser fingrene for at jeg rekker å få det til, du ligger jo litt foran meg i løpinga nå ….og det vil jeg jo ikke ha noe av:)
  Iherb er toppers og tar gjerne mot ett nytt innlegg om dette, bare artig å dele litt erfaringer!

  • Himmel, da blir jeg imponert! Ha en fin dag på kurs 🙂 Jeg tror ikke jeg rekker å trene i dag, men har jo hele helgen på meg også. Det skal løpes en gang til 🙂

   • -Marianne- sier:

    Kom meg avgårde i dag tidlig, men for meg var det veldig tungt å trene så tidlig på dagen. Kan jo bare være at det er litt uvant da. Prøvde meg på 15 i speed men det var uaktuelt idag. Klarte halve første draget på 15, de 4 siste på 13.5. De to neste lå på 13.5 og litt på 14 på den siste. Jogga på 7-8 mellom draga og var 5.5 km på mølla, utenom oppvarming. Pes, pes. Men rakk kurset også, så jeg er tross alt veldig fornøyd jeg asså. Skriver dette men jeg venter på muffinsene med sjokoladebiter stekes:) nammis! Skal prøve en intervall i helga også…..på 15! VIL få det til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s