Konfekt til Valentine

Mmmm, i dag skal jeg spise sjokolade! Min kjære skal jobbe, men som den moderne og selvstendige kvinne jeg er, kan jeg jo kose meg med sjokolade, rødvin og Frustrerte fruer helt selv. Vi tok feiringen litt på forskudd i går, nemlig. Her er en enkel grunnoppskrift, og min all-time-favorite: sjokolade med pekannøtter og havsalt!

100 gram mørk sjokolade

2 spiseskjeer fast, smakløs kokosolje (30-50 gram)

Det hele smeltes sammen, avkjøles litt, og så kan man tilsette hva man ønsker. Min absolutte favoritt er med 1/2 teskje knust maldonsalt og pecannøtter. Jeg må bare si at alle som har smakt den, liker den. Kokosoljen gjør at den mørke sjokoladesmaken dempes, slik at mange som egentlig ikke liker mørk sjokolade, liker denne. Ellers kan du bruke hva du vil av nøtter.

Og den kan selvfølgelig gis bort! Hell den over i former, eller lag en stor sjokoladeplate! Platen er på cirka 300 gram. Jeg hadde likt å få en slik, pent pakket inn i sølvpapir:

Det er mange måter å servere konfekten på! På samtlige bilder er det konfekt med havsalt og pekannøtter.

Innlegget har vært presentert tidligere.

Velbekomme! Ha en skjønn Valentine, kjære dere ♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Snop (lavkarbo). Bokmerk permalenken.

10 svar til Konfekt til Valentine

 1. Lykkehjemmet sier:

  Pekannøtter og havsalt er snadderens! 🙂 Bare synd det er tirsdag i dag, så det får vente til helga.. Blir sjokoladen veldig fort smeltet pga cocosaen?

 2. Hvilke butikker har pekannøtter ? 🙂 må prøve det 😀

 3. LovelyLiller sier:

  Mmmmmmmm så deilig! elsker sjokkis 😀 kos deg med din!

 4. Mjuuugly sier:

  Arh, heeeeerlig! Ha en nydelig dag, fine du!

 5. Yummy! Sjokolade er tingen på en dag som i dag ja.
  Jeg lagde masse sjokolade i går kveld som jeg har kost meg med i hele dag. Og nå har jeg sjokosjokk!!! Yikes!

  Forresten tror jeg bøkene dine er kommet til min mor i Norge. Hun kommer om et par ukers tid. Gleder meg til å stille de ut i butikken min! Skal ta bilde og sende deg når de kommer 🙂

  God tirsdag!

  melissa

 6. Elin sier:

  Perfekt! Dette var det som skulle til for at det nå står to brett med hjerte- og stjernesjokolade i kjøleskapet og venter på at mannen kommer hjem fra kurs 🙂 Gjorde en liten variant; peanøtter istedet for pekan (hadde ikke på Rema..) og en liten dæsj chilli. Smaker godt 🙂
  Forresten blitt inspirert av løpeoppfordringene dine også – etter mange år med kneskader, løp jeg min første mil (!!) på mange år forrige uke! Superstolt 🙂

 7. under opplæring sier:

  Åh…disse nøttene må jeg visst prøve i sjokolade neste gang tror jeg! Sitter selv klar m et glass rødvin og venter på frustrerte fruer etterfulgt av the big o! (m litt middagsrester også da….litt seint kanskje men…blir litt små sulten etter middag kl 4 vettu! ;))))
  Ha en fin fin kveld
  🙂

 8. Barbro sier:

  Hei 😉 Er ny på siden din, men kjøpte boken din i går…. Og DU så mye godt!! Gleder meg ;))) Det var dette jeg trengte etter 5 uker på ketolyse, og blitt en smule lei av maten… Men her var det masse godt!!!! Både i boken og her på bloggen ser jeg ;)Jeg bare lurte på en ting… HVA SLAGS mørk sjokolade bruker du? Altså… eh.. merke :S Kanksje du ikke har lov å si det????

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s