Mandag:)

Jeg leser om matallergi og intoleranse om dagen. Fy, det er så spennende! Boka jeg leser heter Blir du syk av maten du spiser?

Bildet er linket

Jeg storkoser meg og føler at jeg leser en krimroman – helt sant. Det står endel om at dette kan testes med blodprøver også. Faktisk gjør min venninne Hanne det for Myrevolution,og jeg har bittelitt lyst til å prøve (men har aller mest lyst til å teste min kjære ;)).

Hanne og jeg har forøvrig trent i dag – og nå er det bare 13 økter igjen til nye sko. Fy, så effektivt dette har vært for motivasjonen min! Det, samt det å sette ord på det som har vært vanskelig, har gjort små underverker for meg.

I dag trente vi intervaller i ellipsemaskin (me don’t like). Men effektivt var det, og stumpen løftet seg nok betydelige millimetere (I wish!). Særlig fordi vi trente stumpene litt til, med hip-thrusts og en øvelse til. I tillegg ble det nedtrekk. Flinke jenter var vi!

Intervallene ble kjørt 45 sekunders arbeid, 30 sekunders hvile x 15. Motstand og bakke var tung. Jeg startet på 15-15, men avsluttet på 17 i motstand. Anbefales for deg som vil jobbe med hjertet, fettforbrenning og stumpeløft 🙂

Forøvrig har Marianne og jeg en avtale om ny runde med 3xtabata-intervall på mølla i løpet av uka. Bli gjerne med!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Generell helse, Trening. Bokmerk permalenken.

3 svar til Mandag:)

 1. Tove sier:

  Dette så ut som en interessant bok 🙂
  De hadde den inne på biblioteket mitt, så nå er den bestilt til henting i morgen.
  Gleder meg! Blir spennende lesing.

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

 2. Tove sier:

  Har lest ferdig boken, og må si det var mye interesant lesing…
  Det er sikkert mange som sliter med allergier de ikke vet om… Lurer litt på å forsøke å teste meg for det var virkelig mye jeg kjente meg igjen i … Har du forsøkt å teste deg?
  Tenker litt på barna også… Kunne kanskje vært spennende å få testet de også…

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

  • Helt enig, Tove! Jeg lurer på det, men er jo så redd jeg skal få vite at jeg ikke tåler meieriprodukter så godt 😉 Må høre litt hva det koster,d et har jo litt å si – dessverre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s