Psssst: Påmelding til bakekurs!

På høyre side har jeg lagt et bilde med direktelink til påmelding og info om bakekursene som Sunt Hjem og Fristende lavkarbo arrangerer! Er den synlig og lett å oppfatte, synes dere?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Psssst: Påmelding til bakekurs!

 1. -Marianne- sier:

  Tja, dette er jo sikkert smak og behag og det er vel vanskelig å komme med noen fasitløsning. Men kan jo dele noen tanker i fhrold til det du spør om. Jeg ser jo selvsagt at det er ulike tilbud, altså bok og bakekurs, men når jeg bare scroller kjapt nedover, registrerer øyet mitt egentlig bare bildene.
  Altså: De to er egentlig veldig like, ved første øyekast ihvertfall. Så registrerer øyet etterhvert at det er litt mer skrift på bakekursinfoen. Om det er positivt eller negativt har jeg ikke noen formening om, men for meg så ble det litt for lite ulikheter som gjør at jeg kjapt skiller mellom de 2 tilbudene.

 2. Tone Cecilie sier:

  Hei Cecilie.
  Må bare fortelle deg at jeg lagde en «vri» på brødoppskriften din, som fungerte veldig bra for meg som ikke kan bruke rømme/creme fraiche etc. Jeg brukte rett og slett en «kule» med mozarella de bufalo, som jeg mixet inn med eggene. Det ble faktisk veldig smakelig, selv det sikkert blir litt rundere i smaken med feks rømme.
  Ellers er jeg enig med Marianne over her, at det er litt vanskelig å skille de to annosene fra hverandre ved første øyekast. Kanskje hvis du lagde et bilde med bare listen over datoene for kurset, eller hvor den listen er mest fremtredende, så skiller du de bedre fra hverandre?
  Men det funker nå også 🙂

 3. Kristine E. sier:

  Ideelt sett skulle den bakekurs-plakaten sett litt annerledes ut fra bokomslaget som vi ser ovenfor, jeg kunne fort ha trodd at det bare var et bilde av bokomslaget hvis jeg ikke hadde sett godt etter. I tillegg skulle den nok ha vært litt større. Forresten, hva med å endre overskriften til «Meld deg på bakekurs!»? «Bestill bakekurs» høres mer ut som en bake-veiledning man får i posten.

  Herlig blogg, forresten 🙂 Skulle gjerne ha dratt på bakekurs hvis jeg hadde hatt anledning.

 4. Tusen, tusen takk for tilbakemeldinger! Da skal jeg endre litt på det.

  Tone Cecilie: Takk for tips om erstatning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s