I did it!

Ikke store greiene, altså 😉 Men jeg løp en halvtime på mølla! Ikke verst dagen etter en jentekveld. Jeg jogget rolig, det ble 4,5 kilometer. Jeg presser ikke kroppen på trening dagen derpå – men jeg kjente at jeg har mer å gå på nå. Lykke!

Etterpå lå Einar og jeg i hver vår massasjestol i spa- avdelingen. Nydelig! Og i kveld skal vi krype inn i hverandres armkrok og se film. Hverdagsromantikk på en søndag 🙂

20120212-191405.jpg

Ha en god søndagskveld, fininger!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

9 svar til I did it!

 1. Malene sier:

  Fantastisk, flinke deg! Idag ble skolearbeid prioritert forann trening, snaaaart ferdig med bachelor utdanninga, lykke! 🙂

 2. Malene sier:

  Førskolelærer studerer jeg 🙂

 3. Lina sier:

  Så flink du er! Jeg får være fornøyd med at jeg har fått i meg tran og spirulina (takk for spirulina i tablettform) i dag!
  Kos dere med filmkveld.

 4. Fantastisk! Det er så kult når man plutselig klarer litt mer… også går det så greit også! Jeg har nettopp begynt selv med gåing og småløp + jogging på mølla. Nike chip hjelper på motivasjonen, anbefales!!!!
  Vi har bakt sukrin sjokoladekaken i dag så jeg har kost meg med. Men nå skal råsjokoladene lages for uken som kommer. Vi må ha fryseren full av sjokkis for vi er storspisere av sjokolade!
  God morsdag!

 5. Lissi sier:

  Flinke deg 🙂 Jeg har treningsfri idag, men trente igår.. Gikk på kondis/styrke (gruppetime) og tok på pulsbelte.. På den gruppetimen brandt jeg av 750 kalorier! Aldri forbrendt så mye på en gruppetime før.. Ligget tett opptil og like over 600 bare..

  Idag har jeg laget råkremen fra boka de. Serverte med bringebær, blåbær og hakket 70% sjokolade… Mmmmm, lettvint og veldig god dessert!

  Kos deg med film og mannens armkrok!

 6. Ida sier:

  Så fantastisk treningstøy og headset du har, man må jo bare føle seg fresh i det 😀

 7. -Marianne- sier:

  Fikk du tak i en sveisen hatt eller?
  Flink du er: mestring = lykke:)

  Jeg dro på funktional moves i kveld. Ante ikke hva det var, men var ikke klar for tabata idag. Styrking av kjernemuskulatur og balanse var det visst- kjempetungt og oppdaget at rygg og magemuskler glimrer med sitt fravær. Det ble mål nr 2 i vår, i tillegg til intervall/jogging:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s